Πέμπτη, 23 Μαΐου 2019
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [CNN Greece]: Live: Ψηφίζει η ολομέλεια της Βουλής για την άρση βουλευτικής ασυλίας Λοβέρδου – Σαλμά – Φωκά
[CNN Greece]: Live: Ψηφίζει η ολομέλεια της Βουλής για την άρση βουλευτικής ασυλίας Λοβέρδου – Σαλμά – Φωκά

[CNN Greece]: Live: Ψηφίζει η ολομέλεια της Βουλής για την άρση βουλευτικής ασυλίας Λοβέρδου – Σαλμά – Φωκά

Με τους Παύλο Πολάκη και Πάνο Καμμένο να έχουν περάσει στο απυρόβλητο κάνοντας χρήση του νόμου περί ευθύνης υπουργών – που ζητούν να καταργηθεί- η ολομέλεια της Βουλής καλείται να ψηφίσει για την άρση της ασυλίας των Ανδρέα Λοβέρδου , Μάριου Σαλμά και Αριστείδη Φωκά .

Οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ έδωσαν απαλλαγή στον Παύλο Πολάκη και τον Πάνο Καμμένο κάνοντας δεκτό το αίτημά τους να τεθούν υπό τις προστατευτικές διατάξεις του νόμου περί ευθύνης υπουργών.

Στην επιτροπή δεοντολογίας όπου είχαν κληθεί να καταθέσουν μετά το αίτημα των εισαγγελικών αρχών για την άρση της βουλευτικής τους ασυλίας, τόσο ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας όσο και ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ και πρώην υπουργός Εθνικής Άμυνας ζήτησαν να μετατραπεί η δικογραφία που τους αφορούσε από βουλευτική σε υπουργική.

Ο μεν Παύλος Πολάκης είχε μηνυθεί από τον Άδωνι Γεωργιάδη για συκοφαντική δυσφήμιση σχετικά με ανάρτηση του αναπληρωτή υπουργού Υγείας, ο δε, Πάνος Καμμένος από τον εκδότη Γιάννη Κουρτάκη, επίσης για συκοφαντική δυσφήμιση. Ο κ. Πολάκης κατά την ακρόασή του, υποστήριξε, σύμφωνα με βουλευτές της αντιπολίτευσης, πως βρίσκεται σε πολιτική αντιπαράθεση με τον αντιπρόεδρο της ΝΔ. Έκανε δε, λόγο για φθηνό αντιπερισπασμό από την πλευρά του κ. Γεωργιάδη.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: CNN GREECE

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!