Τρίτη, 21 Ιανουαρίου 2020
# M-NEWS:
Home | LIFESTYLE - MEDIA | [CNN Greece]: Λιθουανία: Χριστουγεννιάτικο δέντρο από κατασχεθέντα, στο αεροδρόμιο, αντικείμενα
[CNN Greece]: Λιθουανία: Χριστουγεννιάτικο δέντρο από κατασχεθέντα, στο αεροδρόμιο, αντικείμενα

[CNN Greece]: Λιθουανία: Χριστουγεννιάτικο δέντρο από κατασχεθέντα, στο αεροδρόμιο, αντικείμενα

Μήπως σας πήραν το πιστόλι σας, ή το ψαλίδι σας, όταν περνουσατε από το αεροδρόμιο του Βίλνιους, στη Λιθουανία ; Καλά σας έκαναν, διότι δεν έπρεπε να τα έχετε μαζί σας, όπως άλλωστε και δεκάδες άλλα αντικείμενα που φέτος χρησίμευσαν στο στολισμό ενός πολύ πρωτότυπουχριστουγεννιάτικουδέντρου .

Οι υπεύθυνοι του αεροδρομίου του Βίλνιους στη Λιθουανία προσέγγισαν με έναν εντελώς ασυνήθιστο τρόπο τη διακόσμηση για τα Χριστούγεννα και αποφάσισαν να στολίσουν ένα χριστουγεννιάτικο δέντρο με κατασχεθέντα αντικείμενα.

Η εταιρεία Λιθουανικοί Αερολιμένες (Lithuanian Airports) ανακοίνωσε ότι το δέντρο στο αεροδρόμιο του Βίλνιους στολίστηκε με απαγορευμένα αντικείμενα που κατασχέθηκαν από το προσωπικό ασφαλείας κατά τη διάρκεια της διαδικασίαςελέγχου των επιβατών.

Φωτογραφίες δείχνουν το πρωτότυπο δέντρο, που έχει και εκπαιδευτικό σκοπό, καθώς δεν είναι στολισμένο με χριστουγεννιάτικες μπάλες, αλλά με ψαλίδια, μαχαίρια, χαρτοκόπτες, αναπτήρες και άλλα αντικείμενα που θεωρούνται επικίνδυνα και δεν επιτρέπεται να μεταφέρονται στις αποσκευές σε αεροπορικές πτήσεις.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: CNN GREECE

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!