Κυριακή, 19 Μαΐου 2019
# M-NEWS:
Home | ΚΟΣΜΟΣ | [CNN Greece]: Λαθροθήρας σκοτώθηκε από ελέφαντα και τον έφαγαν λιοντάρια (pics & vid)
[CNN Greece]: Λαθροθήρας  σκοτώθηκε από ελέφαντα και τον έφαγαν λιοντάρια (pics & vid)

[CNN Greece]: Λαθροθήρας σκοτώθηκε από ελέφαντα και τον έφαγαν λιοντάρια (pics & vid)

Ως «θεία δίκη» χαρακτηρίζεται από πολλούς το τέλος που επεφύλασσε η τύχη σε λαθροθήρα , ο οποίος σκοτώθηκε από ελέφαντα ενώ στη συνέχεια έγινε τροφή για τα λιοντάρια .

Όταν δηλώθηκε η εξαφάνιση του, οι αρχές μπόρεσαν να βρουν μόνο το κρανίο του και κάποια υπολείμματα των ρούχων του.

Το περιστατικό συνέβη την 1η Απρίλιου όταν μαζί με άλλους λαθροκυνηγούς μπήκαν στο Εθνικό Πάρκο Kruger στη Νότια Αφρική για να σκοτώσουν προστατευόμενα ζώα. Ξαφνικά ένας ελέφαντας κινήθηκε εναντίον τους και τον σκότωσε. Οι υπόλοιποι τον μετέφεραν στο δρόμο ώστε να τον βρουν οι φύλακες το επόμενο πρωί ενώ εκείνοι τράπηκαν σε φυγή.

Στη συνέχεια ενημέρωσαν συγγενή του λαθροθήρα ο οποίος με την σειρά του ενημέρωσε την αστυνομία και ξεκίνησε επιχείρηση για να εντοπιστεί το πτώμα.

Η αστυνομία ξεκίνησε έρευνες και για εκείνους που βρίσκονταν μαζί του και συνέλαβαν τρεις άνδρες ηλικιών από 26 έως 35 ετών ενώ κατασχέθηκαν 375 κυνηγετικά όπλα και πυρομαχικά.

Πηγή: South African Police Service

Ο γενικός διευθυντής του πάρκου Glenn Phillips, σε δηλώσεις του επεσήμανε πως «το να μπεις στο χώρο παράνομα και πεζός δεν είναι σοφό. Υπάρχουν πάρα πολλοί κίνδυνοι και αυτό αποδείχθηκε. Είναι άσχημο να βλέπεις τις κόρες του νεκρού να θρηνούν την απώλεια του και ακόμα χειρότερο να μην υπάρχει η σορός του».

Πηγή: South African Police Service

Οι λαθροθήρες εκτιμάται πως στόχευαν σε ρινόκερους τους οποίους κυνηγούν για το κέρατο που πωλείται σε υψηλές τιμές στη μαύρη αγορά καθώς πιστεύεται πως έχει αφροδισιακές και ιατρικές ιδιότητες.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: CNN GREECE

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!