Κυριακή, 23 Οκτωβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ - ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ | [CNN Greece]: Ο κρυφός έρωτας του Μιτεράν εξομολογείται…20 χρόνια μετά τον θανατό του
[CNN Greece]: Ο κρυφός έρωτας του Μιτεράν εξομολογείται…20 χρόνια μετά τον θανατό του

[CNN Greece]: Ο κρυφός έρωτας του Μιτεράν εξομολογείται…20 χρόνια μετά τον θανατό του

Έχοντας μείνει στη σκιά στη διάρκεια των 33 ετών της σχέσης τους, η κρυφή αγαπημένη ενός εκ των ιστορικότερων προέδρων της Γαλλίας, η Αν Πενζό, δίνει εξηγήσεις για την «υποταγή» της στην αγάπη που την οδήγησε να «αποδεχθεί το απαράδεκτο».

Ήταν μια συντηρήτρια μουσείων και μεγάλωσε με μια κόρη την οποία έκρυβε για χρόνια. Σήμερα, μιλάει «με σεμνότητα, αλλά χωρίς ταμπού» για την κρυφή σχέση της με τον Φρανσουά Μιτεράν που πέθανε το 1996, εξομολογούμενη στον ιστορικό Ζαν-Νοέλ Ζανενέ και στον ραδιοσταθμό France Culture.

Απόγονος ενός εκ των έξι στραταρχών της Γαλλίας κατά τον Α’ Παγκόσμιο Πόλεμο, η Αν Πενζό υπενθυμίζει το βάρος που είχαν οι παραδόσεις στις οικογένειες της υψηλής γαλλικής μπουρζουαζίας. Όπως λέει:

Ενθυμούμενη τις συζητήσεις με την οικογένειά της, υπογραμμίζει:

Ο Φρανσουά Μιτεράν ήταν παντρεμένος και πατέρας δύο γιών όταν συναντήθηκαν, το 1962. Ήταν 46 χρόνων, εκείνη 19… Δεν θα εξετάσει ποτέ το ενδεχόμενο να πάρει διαζύγιο από την Ντανιέλ, τη σύζυγό του, μια ισχυρή προσωπικότητα και πολύ στρατευμένη στην πολιτική, γράφει το Αθηναϊκό πρακτορείο.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: CNN GREECE

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!