Κυριακή, 23 Οκτωβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [CNN Greece]: Λ. Κρέτσος: Αν ο νόμος Παππά κριθεί αντισυνταγματικός, θα επιστραφούν τα χρήματα
[CNN Greece]: Λ. Κρέτσος: Αν ο νόμος Παππά κριθεί αντισυνταγματικός, θα επιστραφούν τα χρήματα

[CNN Greece]: Λ. Κρέτσος: Αν ο νόμος Παππά κριθεί αντισυνταγματικός, θα επιστραφούν τα χρήματα

«Η κυβέρνηση θα σεβαστεί την όποια απόφαση της Δικαιοσύνης», ξεκαθάρισε ο γενικός γραμματέας Ενημέρωσης Λευτέρης Κρέτσος, τονίζοντας ότι αν ο νόμος για τις τηλεοπτικές άδειες κριθεί αντισυνταγματικός, θα επιστραφούν τα χρήματα της πρώτης δόσης στους υπερθεματιστές.

Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό του Παραπολιτικά, ο γ. γ. εξήγησε πως «αν το Συμβούλιο της Επικρατείας κρίνει αντισυνταγματικό το νόμο για τις τηλεοπτικές άδειες θα επιστρέψουμε στο προηγούμενο τηλεοπτικό καθεστώς». Εκτίμησε, ωστόσο, ότι με την χθεσινή απόφαση του ΣτΕ δεν άλλαξε τίποτα.

Σχετικά με τους δύο νέους υπερθεματιστές που έχουν λάβει τηλεοπτική άδεια, ο κ. Κρέτσος περιορίστηκε να πει ότι «ξεκινάμε ξανά από το μηδέν».

Ο κ. Κρέτσος υπογράμμισε ότι αν δεν συγκροτηθεί το ΕΣΡ, η κυβέρνηση θα επανακαταθέσει την τροπολογία που προβλέπει τη διακοπή λειτουργίας σε πέντε μέρες για τα κανάλια που δεν έχουν λάβει άδεια και κάλεσε τη ΝΔ να ανταποκριθεί στην προσπάθεια της κυβέρνησης για τη συγκρότηση του ΕΣΡ.

Όπως είπε, είναι μια μάχη που θα δώσει η κυβέρνηση και τόνισε πως ότι έχει γίνει μέχρι σήμερα είναι συμβατό με το Σύνταγμα.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: CNN GREECE

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!