Τετάρτη, 26 Ιουνίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [CNN Greece]: Κώστας Ευριπιώτης: Η τελευταία του συνέντευξη και τι είχε πει για τη «μάχη» που έδινε
[CNN Greece]: Κώστας Ευριπιώτης: Η τελευταία του συνέντευξη και τι είχε πει για τη «μάχη» που έδινε

[CNN Greece]: Κώστας Ευριπιώτης: Η τελευταία του συνέντευξη και τι είχε πει για τη «μάχη» που έδινε

Για την ασθένειά του και τη σχέση του με το Θεό είχε μιλήσει στην τελευταία του συνέντευξη ο Κώστας Ευριπιώτης. Ήταν πίσω στο Φεβρουάριο όταν και θεωρούσε πως η περιπέτειά του έφτανε στο τέλος της. Λίγο αργότερα η υγεία του θα επιδεινωνόταν και πάλι.

Τότε είχε μιλήσει στην εφημερίδα «Espresso». «Αφοσιώθηκα στον Θεό. Πίστεψα ακόμα περισσότερο σε Εκείνον. Πλέον βάζω πρώτα τον άνθρωπο Κώστα και μετά όλα τα άλλα» έλεγε σε μια από τις σπάνιες συνεντεύξεις του καθώς είχε επιλέξει να μην εκτίθεται. Πρώτη του προτεραιότητα πια ήταν η οικογένεια του, οι δικοί του άνθρωποι και ο Θεός. Προσευχόταν περισσότερο, πήγαινε συχνότερα στην εκκλησία, ενώ, όπως είπε σε εκείνη τη συνέντευξη ήθελε να περνάει περισσότερο χρόνο στη φύση.

«Πάντα πίστευα ότι υπάρχει Θεός. Όμως μετά το θέμα της υγείας μου πίστεψα ακόμα περισσότερο. Δεν γίνεται να μην πιστέψεις ότι υπάρχει Θεός, όταν φτάνεις ένα βήμα πριν από το θάνατο» είχε δηλώσει.

Απαντώντας για τις προτάσεις που του γίνονταν για να επιστρέψει στο θέατρο και την τηλεόραση εξηγούσε πως τα απόφευγε όλα καθώς «δεν είναι το παν να βρίσκεσαι μπροστά στα φώτα, αλλά να βλέπεις τα πραγματικά φώτα της ζωής». «Ίσως να ήταν ένα δυνατό μήνυμα όλο αυτό που έζησα» συμπλήρωσε.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: CNN GREECE

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!