Δευτέρα, 24 Οκτωβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [CNN Greece]: Κως: Βρέθηκε αντικείμενο που σχετίζεται με τον μικρό Μπεν
[CNN Greece]: Κως: Βρέθηκε αντικείμενο που σχετίζεται με τον μικρό Μπεν

[CNN Greece]: Κως: Βρέθηκε αντικείμενο που σχετίζεται με τον μικρό Μπεν

Ένα αντικείμενο που ανήκε στον μικρό Μπεν βρήκαν οι Βρετανοί αστυνομικοί που πραγματοποίησαν τις έρευνες για την ανεύρεση στοιχείων σχετικά με την εξαφάνισή του.

«Κατά την εκτίμησή μας, το αντικείμενο αυτό ήταν στην κατοχή του Μπεν, την περίοδο που εξαφανίστηκε. Η ανάκτησή του και η τοποθεσία στην οποία βρέθηκε, ενισχύει την πεποίθησή μου ότι αυτό αφαιρέθηκε από το αγροτόσπιτο την ίδια ή την επόμενη μέρα από την εξαφάνιση του Μπεν», ανέφερε ο επικεφαλής των ερευνών Τζον Κάζινς, χωρίς να προσδιορίσει τι ακριβώς είναι αυτό που βρέθηκε.

Οι ερευνητές, οι οποίοι ανακοίνωσαν τη λήξη των ερευνών έπειτα από 21 μέρες, φαίνεται πως καταλήγουν στο συμπέρασμα ότι ο Μπεν σκοτώθηκε, ωστόσο δεν μπορούν να πουν με απόλυτη βεβαιότητα πως καταπλακώθηκε από εκσκαφέα που καθάριζε την περιοχή εκείνη την ημέρα.

«Στη διάρκεια των ερευνών που κάναμε τους τελευταίους 19 μήνες, κλείσαμε μια σειρά υποθέσεων για το τι συνέβη στον Μπεν, πολλές από τις οποίες ήταν ανοιχτές για πάνω από 20 χρόνια», ανέφερε ο Κάζινς κατά τη συνέντευξη Τύπου.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: CNN GREECE

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!