Παρασκευή, 18 Οκτωβρίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [CNN Greece]: Κωνσταντοπούλου για Novartis: Με εντολές Τσίπρα και Παυλόπουλου δρούσε ο Παπαγγελόπουλος
[CNN Greece]: Κωνσταντοπούλου για Novartis: Με εντολές Τσίπρα και Παυλόπουλου δρούσε ο Παπαγγελόπουλος

[CNN Greece]: Κωνσταντοπούλου για Novartis: Με εντολές Τσίπρα και Παυλόπουλου δρούσε ο Παπαγγελόπουλος

Για τακτική υποβάθμιση του θέματος και στοιχεία που καταδεικνύουν παρέμβαση στη Δικαιοσύνη έκανε λόγο η επικεφαλής της «Πλεύσης Ελευθερίας», Ζωή Κωντσταντοπούλου , μιλώντας στο ραδιόφωνο του Alpha για την υπόθεση της Novartis και την ενδεχόμενη εμπλοκή του Δημήτρη Παπαγγελόπουλου.

Η κα. Κωνσταντοπούλου προχώρησε σε βαριές καταγγελίες τονίζοντας, μεταξύ άλλων, πως ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Δικαιοσύνης «δρούσε σε πλήρη συνεννόηση και με εντολές και του Τσίπρα και του Παυλόπουλου»:

Για τον κ. Παπαγγελόπουλο ανέφερε πως είναι «ένα πρόσωπο της εμπιστοσύνης του Τσίπρα και ήταν ουσιαστικά ο υπουργός Δικαιοσύνης σε όλη την διάρκεια κυβερνήσεων Τσίπρα, την στιγμή που απήλθαν και παρήλθαν ο Παρασκευόπουλος, ο Κοντονής και ο Καλογήρου κι εκείνος έμεινε σταθερός, απορώ. Είναι γνωστό ότι ο Παπαγγελόπουλος είναι πρόσωπο της απόλυτου εμπιστοσύνης, εγγύτατα προσκείμενος στον Προκόπη Παυλόπουλο, στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας. Είναι γνωστό ότι τοποθετήθηκε επικεφαλής της ΕΥΠ επί Παυλόπουλου, όταν ήταν υπουργός Εσωτερικών και είναι γνωστός ο ρόλος του Παπαγγελόπουλου στο προηγούμενο διάστημα, όταν ήταν εισαγγελέας. Είναι γνωστό ότι έθαψε την υπόθεση των υποκλοπών και την υπόθεση Τσαλικίδη. Μιλάμε για το πρόσωπο, το οποίο έθαψε ως εισαγγελικός λειτουργός το μεγαλύτερο σκάνδαλο υποκλοπών και κατασκοπείας της χώρας, μαζί με το οποίο υπήρχε μια δολοφονία, η δολοφονία Τσαλικίδη. Ενός ανθρώπου που, όπως δείχνουν τα πράγματα, ανακάλυψε τις υποκλοπές και το πλήρωσε με την ζωή του.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: CNN GREECE

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!