Τρίτη, 19 Νοεμβρίου 2019
# M-NEWS:
Home | LIFESTYLE - MEDIA | [CNN Greece]: Η κληρονομιά του Ρίβερ Φoίνιξ: Αν δεν είχε πεθάνει, θα είχε κάνει καριέρα ο Χοακίν;
[CNN Greece]: Η κληρονομιά του Ρίβερ Φoίνιξ: Αν δεν είχε πεθάνει, θα είχε κάνει καριέρα ο Χοακίν;

[CNN Greece]: Η κληρονομιά του Ρίβερ Φoίνιξ: Αν δεν είχε πεθάνει, θα είχε κάνει καριέρα ο Χοακίν;

Σύμφωνα με το μύθο ο Φοίνικας αναγεννάται. Στην περίπτωση των αδελφών Φoίνιξ , ο μύθος ενσαρκώθηκε με έναν πολύ παράξενο τρόπο. Οι νεώτεροι δεν θυμούνται τον Ρίβερ, τον αδελφό του Χοακίν. Αλλά, πάλι, οι νεώτεροι δεν θυμούνται ούτε τον Χοακίν, όταν έπαιζε στις πρώτες του ταινίες και πολλοί αναρωτιόντουσαν αν έχει κάποια συγγένεια με το Ρίβερ, τον «Τζέιμς Ντιν των 80s».

To 2003, ο Χοακίν Φoίνιξ έπαιξε στην ταινία Its all about love, του Βίντερμπεργκ. Παρεξηγημένη ταινία -γνώμη μου- τόσο παρεξηγημένη που ακόμα και η Κλερ Ντέινς, όταν την είδε ολοκληρωμένη, έβαλε τα κλάματα. Ο Βίντερμπερνγκ είχε μια ιδέα. Και δεν ήξερε πώς να την ολοκληρώσει, τον κατάπιε. Φωναξε τον Ίγκμαρ Μπέργκμαν για να τον βοηθήσει, αλλά εκείνος «γέλασε και του είπε ότι δεν υπάρχει τίποτα που να τον ενδιαφέρει λιγότερο. Και επίσης μου είπε ότι έπρεπε να αποφασίσω τι θα έκανα μετά τη ‘Γιορτή’, την οποία αποκάλεσε αριστούργημα. Ήταν μια πολύ παράξενη κουβέντα», έχει πει ο Βίντερμπεργκ, ο οποίος δεν είναι το θέμα μας, αλλά έχει τη σημασία του.

Ο Χοακίν Φίνιξ έπαιξε εξαιρετικά στην ταινία, την «κουβάλησε επάνω του». Και ήταν μια ταινία δύσκολη. Πολύ πιο δύσκολη από το Μονομάχο του αριστοτέχνη Ρίντλεϊ Σκοτ, ο οποίος μπορεί να αναδείξει σε υπερ-ηθοποιό ακόμα και το σκουπόξυλο στη γωνία.

Ο Χοακίν έγινε σταρ κατά λάθος

Πολύ λάθος, έναν ολόκληρο θάνατο λάθος.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: CNN GREECE

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!