Πέμπτη, 8 Δεκεμβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [CNN Greece]: Κυβερνητικό ρήγμα για την ίση μεταχείριση ανθρώπων ασχέτως σεξουαλικού προσανατολισμού
[CNN Greece]: Κυβερνητικό ρήγμα για την ίση μεταχείριση ανθρώπων ασχέτως σεξουαλικού προσανατολισμού

[CNN Greece]: Κυβερνητικό ρήγμα για την ίση μεταχείριση ανθρώπων ασχέτως σεξουαλικού προσανατολισμού

Βαθύ παραμένει το ρήγμα εντός της κυβέρνησης για το ζήτημα της ίσης μεταχείρισης στην εργασία ανεξαρτήτως σεξουαλικού προσανατολισμού.

Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες φρόντισαν για άλλη μια φορά να «τραβήξουν» κόκκινη γραμμή, διαμηνύοντας ότι θα καταψηφίσουν τα σχετικά άρθρα του νομοσχεδίου.

Ο Κώστας Κατσίκης παρεμβαίνοντας στη συζήτηση του νομοσχεδίου του υπουργείου Δικαιοσύνης υποστήριξε ότι ακόμη και το δικαίωμα αυτοδιάθεσης ενός ανθρώπου πρέπει να υπόκειται σε οριοθετήσεις και αναρωτήθηκε τι θα συμβεί στην ψυχολογία ενός μικρού παιδιού εάν η δασκάλα του προβεί σε εγχείριση αλλαγής φύλου και την επόμενη χρονιά εμφανιστεί ως δάσκαλος. «Μπορεί ένας τρανσέξουαλ να είναι παιδαγωγός;», συνέχισε.

Οι αναφορές του προκάλεσαν αντιδράσεις στην αίθουσα με τη συζήτηση να στρέφεται στο IQ το δικό του αλλά και του Μάριου Γεωργιάδη από την Ένωση Κεντρώων που παρενέβη. «Έχω το δικαίωμα να κάνω τις εκτιμήσεις μου… Πάντα υπάρχει η πρώτη φορά, κ. Γεωργιάδη Μάριε… Οι ισορροπίες είναι εξαιρετικά λεπτές», είπε ο βουλευτής των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, δηλώνοντας ότι το κόμμα του πιστό στις θρησκευτικές του αντιλήψεις θα καταψηφίσει.

«Μεσαιωνικό σκοταδισμό» καταλόγισε στον Κώστα Κατσίκη ο Μάριος Γεωργιάδης που θίχθηκε από την φράση του βουλευτή των ΑΝΕΛ για το IQ του.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: CNN GREECE

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!