Κυριακή, 15 Σεπτεμβρίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [CNN Greece]: Κυβέρνηση: Επιστροφή στα… θρανία υπό τη σκιά της οικονομικής ύφεσης
[CNN Greece]: Κυβέρνηση: Επιστροφή στα… θρανία υπό τη σκιά της οικονομικής ύφεσης

[CNN Greece]: Κυβέρνηση: Επιστροφή στα… θρανία υπό τη σκιά της οικονομικής ύφεσης

Η πρώτη Δευτέρα μετά τον Δεκαπενταύγουστο σηματοδοτεί παραδοσιακά το τέλος των διακοπών για τους περισσότερους-ες.

Η κυβέρνηση φαίνεται να υιοθετεί τον κανόνα, αφού σήμερα 19η Αυγούστου όλο το κυβερνητικό προσωπικό θα βρίσκεται στις θέσεις του –τουλάχιστον αυτός είναι ο προγραμματισμός. Η επιστροφή στα…θρανία για την κυβέρνηση θα έχει σαν αφετηρία τη διυπουργική σύσκεψη για την ακτοπλοϊκή σύνδεση της Σαμοθράκης . Το χάος που δημιουργήθηκε προκάλεσε οικονομική καταστροφή στην τοπική κοινωνία και έβλαψε την εικόνα του ελληνικού τουρισμού.

Η διυπουργική σύσκεψη πραγματοποιείται στη μία το μεσημέρι στο Μαξίμου, υπό τον υπουργό Επικρατείας Γιώργο Γεραπετρίτη και με τη συμμετοχή των υπουργών, Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Γιάννη Πλακιωτάκη, Τουρισμού, Χάρη Θεοχάρη, Υποδομών και Μεταφορών, Κώστα Αχ. Καραμανλή, Εσωτερικών, Τάκη Θεοδωρικάκου, του υφυπουργού παρά τω πρωθυπουργώ και κυβερνητικού εκπροσώπου, Στέλιου Πέτσα και του περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, Χρήστου Μέτιου. Οι κάτοικοι της Σαμοθράκης είναι σε απόγνωση και δεν περιμένουν μόνο λύση στο ζήτημα της συγκοινωνίας του νησιού, αλλά και οικονομική στήριξη από την Πολιτεία μετά το πλήγμα που έχουν υποστεί.

Η προετοιμασία για τη ΔΕΘ

Για τον ίδιο τον πρωθυπουργό μέσα στην εβδομάδα αρχίζει η προετοιμασία για την παρουσία του στη ΔΕΘ. Ο κ. Μητσοτάκης θέλει στην ομιλία του στη ΔΕΘ να στείλει μήνυμα ότι η Ελλάδα γυρίζει σελίδα και γίνεται μια χώρα πιο φιλική στις επενδύσεις.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: CNN GREECE

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!