Κυριακή, 24 Ιουνίου 2018
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
21 °C 1 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
21 °C 2 kmh
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [CNN Greece]: Ο Κυριάκος Μητσοτάκης για τον πατέρα του: Υπήρξε βαθιά οραματιστής πολιτικός
[CNN Greece]: Ο Κυριάκος Μητσοτάκης για τον πατέρα του: Υπήρξε βαθιά οραματιστής πολιτικός

[CNN Greece]: Ο Κυριάκος Μητσοτάκης για τον πατέρα του: Υπήρξε βαθιά οραματιστής πολιτικός

«Πράγματι σε τρεις μέρες συμπληρώνεται ήδη ένας χρόνος από την απώλεια του πατέρα μας. Θα ήταν φέτος 100 χρονών. Γεννήθηκε πριν από ακριβώς 100 χρόνια. Και αν η ένδειξη του μεγαλείου ενός ανδρός είναι η διαχρονικότητα των λόγων του, τότε αρκεί μία σύντομη ανάγνωση όσων έχει πει, καθ’ όλη τη διάρκεια της πολιτικής του διαδρομής, για να διαπιστώσει κανείς πόσο σπουδαίος άνδρας ήταν αλλά και πόσο εξαιρετικά επίκαιρος παραμένει και σήμερα».

Με αυτά τα λόγια ο Κυριάκος Μητσοτάκης μίλησε για τον πατέρα του και την μητέρα του σε συνάντηση που είχε με τον Αρχιεπίσκοπο Κρήτης κ.κ Ειρηναίο και τον Μητροπολίτη Κυδωνίας και Ἀποκορώνου Δαμασκηνό στο Μοναστήρι της Αγίας Τριάδος.

Στη συνάντηση που ήταν σε στενό οικογενειακό και φιλικό κύκλο επικράτησε συγκίνηση αλλά και η συζήτηση για τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη με ιστορίες έτσι όπως τον γνώρισαν οι άνθρωποι της εκκλησίας και απλοί φίλοι του, μεταξύ αυτών και ο Αρχιεπίσκοπος ο οποίος μίλησε με θέρμη για το πρόσωπο του Κ. Μητσοτάκη.

«Πράγματι δεν θα μπορούσα να φανταστώ πιο όμορφο, αλλά και πιο σημαδιακό τόπο για τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη από το Μοναστήρι της Αγίας Τριάδος. Ένα μοναστήρι το οποίο όλοι μας -εγώ, οι αδελφές μου, τα παιδιά μου, τα ανίψια μου- έχουμε επισκεφθεί δεκάδες φορές μαζί με τον πατέρα μου, ως ένδειξη σεβασμού και αγάπης γι’ αυτόν τον πολύ σπουδαίο και ιδιαίτερο τόπο», ανέφερε για τον ιερό τόπο στον οποίο βρέθηκε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, ενώ για τον πατέρα του είπε πως ήταν:

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: CNN GREECE

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!