Κυριακή, 4 Δεκεμβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [CNN Greece]: Κυρ. Μητσοτάκης: Παράγοντες σταθερότητας Ελλάδα-Σερβία
[CNN Greece]: Κυρ. Μητσοτάκης: Παράγοντες σταθερότητας Ελλάδα-Σερβία

[CNN Greece]: Κυρ. Μητσοτάκης: Παράγοντες σταθερότητας Ελλάδα-Σερβία

Με τον Πρόεδρο της Σερβίας, Τόμισλαβ Νίκολιτς, τον πρωθυπουργό της χώρας, Αλεξάνταρ Βούτσιτς και τον Πατριάρχη Σερβίας, κ. Ειρηναίο, συναντήθηκε ο Κυριάκος Μητσοτάκης , στο πλαίσιο της επίσκεψής του στη Σερβία.

Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, συναντήθηκε, επίσης, με Έλληνες επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται στη χώρα.
Μετά το τέλος της συνάντησής του με τον πρωθυπουργό, κ. Βούτσις, ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Θέλω να ευχαριστήσω τον πρωθυπουργό της Σερβίας, για την υποδοχή του. Είχαμε την ευκαιρία να συζητήσουμε τις διμερείς σχέσεις Ελλάδας – Σερβίας. Ήρθα ως φίλος, σε μια χώρα που διατηρεί ισχυρούς πολιτιστικούς και ιστορικούς δεσμούς με την Ελλάδα.
Ως Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, θα ήθελα να συγχαρώ τον πρωθυπουργό της Σερβίας για την πρόοδο στις συνομιλίες για ένταξη της χώρας στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Θα είμαστε ισχυροί υποστηρικτές της προσπάθειας της χώρας να εισέλθει στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

(Πηγή φωτογραφίας ΑΠΕ-ΜΠΕ)

Θέλω να συγχαρώ, επίσης, τον πρωθυπουργό της Σερβίας για τις μεταρρυθμίσεις, αλλά και τη θέλησή του να μιλά τη γλώσσα της αλήθειας και να μην υποκύπτει στο λαϊκισμό. Είναι πολύ εύκολο, στις μέρες μας, να λες στον κόσμο αυτά που θέλει να ακούσει.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: CNN GREECE

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!