Δευτέρα, 24 Οκτωβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [CNN Greece]: Κατάθεση Αναστασιάδη στην εξεταστική επιτροπή
[CNN Greece]: Κατάθεση Αναστασιάδη στην εξεταστική επιτροπή

[CNN Greece]: Κατάθεση Αναστασιάδη στην εξεταστική επιτροπή

Με …γέλια και σχόλια για το πόσες κάμερες καταγράφουν τη συζήτηση και την απορία του για την κλήση του με δεδομένο ότι ο ίδιος είναι δημοσιογράφος και δεν έχει καμία σχέση με τα οικονομικά της επιχείρησης, ξεκίνησε η κατάθεση του Θέμου Αναστασιάδη στην εξεταστική επιτροπή που διερευνά τη δανειοδότηση κομμάτων και ΜΜΕ.

Με εμφανώς ειρωνική διάθεση ο εκδότης του «Πρώτου Θέματος» δήλωσε ότι θα δώσει θρησκευτικό όρκο -«με όσα γίνονται σήμερα σε βάρος της Εκκλησίας, θρησκευτικό μέχρι θανάτου», είπε – ενώ σχολίασε ότι έχουν αντιστραφεί οι ρόλοι με τους πολιτικούς να ρωτούν δημοσιογράφους.

Στην εισαγωγική του τοποθέτηση, αναρωτήθηκε γιατί ο πρωθυπουργός στην πρόσφατη ομιλία του στη Βουλή αναφέρθηκε μόνον στον ίδιο –«με τιμά βεβαίως, αλλά γιατί μόνον εμένα… δημιουργείται κάποιο κλίμα» και κάλεσε τους βουλευτές να απαντήσουν εάν επηρεάζονται από τις αναφορές Τσίπρα.

«Όχι δεν μας επηρεάζει η δήλωση του πρωθυπουργού, ούτε η δική σας άποψη που δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα σας ότι είμαστε ούφο εσωτερικού», σχολίασε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Σπύρος Λάππας.

Ο χειμαρρώδης Θέμος Αναστασιάδης μίλησε για μεγάλη επιτυχία της εφημερίδας από τις πρώτες κιόλας ημέρες κυκλοφορίας της –«όπως εσείς διαλύσατε το πολιτικό σύστημα, έτσι κι εμείς ανατρέψαμε εκδοτικό κατεστημένο, διαλύαμε μεγαθήρια εποχής», είπε προς τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: CNN GREECE

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!