Πέμπτη, 27 Φεβρουαρίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [CNN Greece]: Καταγγελίες Κωνσταντοπούλου για την υπόθεση του Mr Bitcoin με «πυρά» προς Σακελλαροπούλου
[CNN Greece]: Καταγγελίες Κωνσταντοπούλου για την υπόθεση του Mr Bitcoin με «πυρά» προς Σακελλαροπούλου

[CNN Greece]: Καταγγελίες Κωνσταντοπούλου για την υπόθεση του Mr Bitcoin με «πυρά» προς Σακελλαροπούλου

Σε νέες καταγγελίες για τις συνθήκες κράτησης του «Mr Bitcoin», κατά κόσμον Αλεξάντερ Βίνικ , προχώρησε η συνήγορος υπεράσπισης,Ζωή Κωνσταντοπούλου , συνδυάζοντάς τες με μια αιχμηρή ανακοίνωση κατά της νέας Προέδρου της Δημοκρατίας Αικατερίνη Σακελλαροπούλου .

Η συνήγορος του Ρώσου κρατούμενου κατήγγειλε ότι δεν του επιτρέπουν να επικοινωνήσει με τον Ρώσο δικηγόρο του προσθέτοντας ότι οι τηλεφωνικές του επαφές ελέγχονται.
Ο Αλεξάντερ Βίνικ βρίσκεται εδώ και 33 ημέρες σε απεργία πείνας. Σύμφωνα με τη δικηγόρο του, του έχει απαγορευτεί να καλεί οποιονδήποτε άλλο εκτός από την ίδια, ενώ πρόσφατα εμποδίστηκε η εξέτασή του από γιατρό που απέστειλε η Πρεσβεία της Ρωσίας.

Πηγή: Βαράκλας Μιχάλης/Intime

«Ο Αλεξάντερ με πήρε τηλέφωνο μέσω του φρουρού της Εξωτερικής φρουράς. Ελέγχουν πλέον και ποιον καλεί. Μου παραπονέθηκε ότι δεν του επέτρεψαν να καλέσει τον Ρώσο δικηγόρο του. Ζήτησα εξηγήσεις από τον φρουρό, ο οποίος μου δήλωσε ότι “δεν επιτρέπεται, γιατί δεν έχει διασταυρωθεί ο αριθμός κλήσης“! Στη συνέχεια μου έκλεισε το τηλέφωνο και έκτοτε δεν υπάρχει επικοινωνία με τον Αλεξάντερ. Παρεμπόδιση επικοινωνίας με συνήγορο αλλά και έλεγχος περιεχομένου επικοινωνίας κρατουμένου, ασθενούς, απεργού πείνας. Μητσοτάκης, Σακελλαροπούλου, Τσιάρας ακούν ή είναι απασχολημένοι με την “προστασία των ανθρωπίνων δικαιωμάτων κ το κράτος δικαίου;”», έγραψε στον λογαριασμό της στο Facebook η κ. Κωνσταντοπούλου.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: CNN GREECE

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!