Τρίτη, 19 Ιουνίου 2018
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
21 °C 1 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
21 °C 2 kmh
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [CNN Greece]: «Καψόνια» από καθηγήτρια καταγγέλλουν φοιτητές στο Πανεπιστήμιο Πατρών
[CNN Greece]: «Καψόνια» από καθηγήτρια καταγγέλλουν φοιτητές στο Πανεπιστήμιο Πατρών

[CNN Greece]: «Καψόνια» από καθηγήτρια καταγγέλλουν φοιτητές στο Πανεπιστήμιο Πατρών

«Καψόνια» από συγκεκριμένη ακαδημαϊκό καταγγέλλουν φοιτητές του τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Πατρών , κάνοντας λόγο για «αντιδημοκρατικές, αυταρχικές και απόλυτες συμπεριφορές, αναφορικά με τον τρόπο και τις μεθόδους διδασκαλίας».

Σύμφωνα με τα όσα κατήγγειλαν οι φοιτητές στον πρόεδρο του Τμήματος, η ακαδημαϊκός ακύρωσε, χωρίς να δώσει εξηγήσεις, εργασία που τους είχε ανατεθεί πριν δυο μήνες και η πλειοψηφία των φοιτητών είχε ετοιμάσει, για τη σύνταξη ερωτηματολόγιων για τα social media.

Της πρωτοφανούς ακαδημαΐκής διαδικασίας, όπως υποστηρίζουν οι φοιτητές, ακολούθησαν «απειλές» για απουσίες. Συγκεκριμένα, όπως αναφέρεται σε δημοσίευμα του Tempo24.gr η καθηγήτρια φέρεται να τους ενημέρωσε μέσω ηλεκτρονικής αλληλογραφίας, πως δεν μπορούν να έχουν παραπάνω από μια απουσία στο μάθημά της, σημειώνοντας πως σε διαφορετική περίπτωση θα αναγκαστούν να δώσουν και εξετάσεις και πως η εργασία θα μετρήσει κατά 50%, όσον αφορά την βαθμολογία στο μάθημά της.

Μάλιστα την περασμένη Δευτέρα η Πανεπιστημιακός, για ακόμα μια φορά επέδειξε αδικαιολόγητη συμπεριφορά, σύμφωνα με την καταγγελία. Την ώρα που βρισκόταν στο αμφιθέατρο φέρεται να αποχώρησε, χωρίς να δώσει εξηγήσεις λέγοντας στους φοιτητές «παίρνετε όλοι απουσία»! Το γεγονός αυτό προκάλεσε την αγανάκτηση κάποιων φοιτητών, οι οποίοι της επιτέθηκαν φραστικά, μη αντέχοντας, όπως υποστηρίζουν, τον εμπαιγμό.

Λίγες ημέρες αργότερα οι φοιτητές ήρθαν αντιμέτωποι με νέα δεδομένα, καθώς μέσω ενός ακόμα email, η Πανεπιστημιακός φέρεται να τους ενημέρωσε πως η εργασία ακυρώνεται και η εξέτασή τους θα βασιστεί αποκλειστικά και μόνο από το γραπτό τους.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: CNN GREECE

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!