Τρίτη, 19 Νοεμβρίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [CNN Greece]: Joker: «Είχαμε λάθος πληροφόρηση» λένε Μπακογιάννη και Μπογδάνος
[CNN Greece]: Joker: «Είχαμε λάθος πληροφόρηση» λένε Μπακογιάννη και Μπογδάνος

[CNN Greece]: Joker: «Είχαμε λάθος πληροφόρηση» λένε Μπακογιάννη και Μπογδάνος

Mea culpa από τους Ντόρα Μπακογιάννη και Κωνσταντίνο Μπογδάνο στην υπόθεση Joker , με τους δύο πολιτικούς να γράφουν στο Twitter πως είχαν λάθος πληροφόρηση για την Μαρία Βλαζάκη.

«Λυπάμαι πολύ για το σημερινό μου σχόλιο που αφορούσε την κα. Μαρία Βλαζάκη σε σχέση με τους υπαλλήλους του Υπ. Πολιτισμού που συμμετείχαν στην υπόθεση με την ταινία Joker. Όπως αποδεικνύεται, ουδεμία σχέση είχε με την υπόθεση και προσωπικά έπεσα θύμα παραπληροφόρησης ανεύθυνων πηγών», αναφέρει μέσω του λογαριασμού της στο Twitter η κ. Μπακογιάννη.

Αντίστοιχα και ο κ. Μπογδάνος δηλώνει: «Η αρετή της επωνυμίας είναι αυτή: Όταν γίνεται ένα λάθος, το σφάλμα αποδίδεται στον φταίχτη. Στην περίπτωσή μας, η κα Μπακογιάννη κι εγώ είχαμε λάθος πληροφόρηση ως προς την εμπλοκή της κας Βλαζάκη στην επίμαχη υπόθεση. Σε ό,τι με αφορά, αναλαμβάνω την ευθύνη μου και απολογούμαι».

Νωρίτερα, η πρώην γενική γραμματέας του υπουργείου Πολιτισμού διέψευσε ότι ήταν αυτή που κάλεσε τη αστυνομία να εισβάλει στις αίθουσες όπου παιζόταν το Joker, προκειμένου να μην επιτραπεί σε ανηλίκους να παρακολουθήσουν την ταινία.

Η κ. Βλαζάκη είχε κατονομαστεί -αρχικά- από τους Κωνσταντίνο Μπογδάνο και Ντόρα Μπακογιάννη ως το στέλεχος του ΥΠΠΟΑ που είχε κινήσει τη διαδικασία.

Η δήλωση

Στη δήλωσή της η κυρία Βλαζάκη αναφέρει ότι:

Η κ. Βλαζάκη προσθέτει ότι: «Ως γνωστόν, εγώ δεν διατελώ υπάλληλος του ΥΠΠΟΑ.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: CNN GREECE

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!