Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΚΟΣΜΟΣ | [CNN Greece]: Ήταν δίκαιο και έγινε πράξη (το πρόστιμο)!Οδηγούσε με δεύτερο αυτοκίνητο στην οροφή του οχήματός του (pics&vid)
[CNN Greece]: Ήταν δίκαιο και έγινε πράξη (το πρόστιμο)!Οδηγούσε με δεύτερο αυτοκίνητο στην οροφή του οχήματός του (pics&vid)

[CNN Greece]: Ήταν δίκαιο και έγινε πράξη (το πρόστιμο)!Οδηγούσε με δεύτερο αυτοκίνητο στην οροφή του οχήματός του (pics&vid)

Κατά διαστήματα πολλά λέγονται και γράφονται για τα πρόστιμα των αστυνομικών Αρχών, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.

Οι απανταχού οδηγοί κάνουν λόγο για αδικίες, σκοπιμότητες και πρόστιμα για… ψύλλου πήδημα.

Ωστόσο, το πρόστιμο που επιβλήθηκε σε έναν άνδρα από την πόλη Αμπερίστουϊδ της Ουαλίας είναι ένα μάλλον ένα από τα πιο δικαιολογημένα…

Ο GlyndwrWynRichards από την Σερεντιγιόν καταδικάστηκε στην καταβολή χρηματικούπροστίμου ενώ «χρεώθηκαν» και τρεις πόντοι στο δίπλωμά του όταν εντοπίστηκε να οδηγεί το αυτοκίνητό του με ένα δεύτερο όχημα στην… οροφή του.

Μάλιστα, σύμφωνα με το BBC ο Richards εθεάθη να οδηγεί στους δρόμους της πόλης μέχρι να φτάσει σε μάντρα αυτοκινήτων για απόσυρση.

Οι δικαστικές Αρχές έκριναν ότι ο 51χρονος θα μπορούσε να είχε προκαλέσει σωματικέςβλάβες σε τρίτους και διέταξαν να πληρώσει συνολικό πρόστιμο 195 λιρών…

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: CNN GREECE

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!