Τρίτη, 19 Ιουνίου 2018
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
21 °C 1 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
21 °C 2 kmh
Home | ΚΟΣΜΟΣ | [CNN Greece]: Ισπανία: Ιγκλέσιας και Μορένο δίνουν εξηγήσεις για το σαλέ των 540.000 ευρώ
[CNN Greece]: Ισπανία: Ιγκλέσιας και Μορένο δίνουν εξηγήσεις για το σαλέ των 540.000 ευρώ

[CNN Greece]: Ισπανία: Ιγκλέσιας και Μορένο δίνουν εξηγήσεις για το σαλέ των 540.000 ευρώ

Εξηγήσεις σχετικά με το σαλέ αξίας 540.000 ευρώ που αγόρασε για να στεγάσει την οικογένειά του μετά τη γέννηση των δίδυμων αγοριών του, έδωσε το ζεύγος Πάμπλο Ιγκλέσιας και Ιρένε Μοντέρο, μετά τον σάλο που ξέσπασε γύρω από την υπόθεση.

Όπως εξηγεί το ζεύγος, μέσω μακροσκελούς ανάρτησης στο facebook, η κατοικία 250 μ2 στο Γαλαπαγάρ έξω από τη Μαδρίτη, κτισμένη σε οικόπεδο 2.000 μ2 με πισίνα, κατέστη δυνατόν να αποκτηθεί με σύναψη στεγαστικού δανείου 540.000 ευρώ, που προϋποθέτει καταβολή μηνιαίας δόσης 1.600 ευρώ, που όπως διατείνονται οι δύο προσωπικότητες των Podemos , μπορούν να εξυπηρετήσουν από τα εισοδήματά τους – ακόμη και μετά την αφαίρεση του ποσού που παραχωρούν στο κόμμα από την βουλευτική τους αποζημίωση.

Στo μήνυμά τους, οι Ιγκλέσιας και Μοντέρο απευθύνονται στους «συντρόφους» τους, καθώς είναι ορατή η δυσαρέσκεια που προκλήθηκε στο εσωτερικό του κόμματος η δημοσίευση της είδησης. Δεδομένου ότι στην Ισπανία, ο μέσος όρος στα στεγαστικά δάνεια είναι 120.000 ευρώ για 24 χρόνια, οι όροι του στεγαστικού του ζεύγους φαντάζουν προκλητικοί. Επίσης, καθώς στο διαδίκτυο οι χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης ανέσυραν τις δηλώσεις του Ιγκλέσιας το 2012 κατά της αγοράς της πολυτελούς κατοικίας υπουργού και την κριτική του πριν τις εκλογές του 2015 για τους «πολιτικούς που ζουν σε σαλέ και αποκόπτονται από τον κόσμο», η ηχηρή σιωπή των στελεχών των Podemos έκανε απαραίτητη μία απάντηση.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: CNN GREECE

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!