Παρασκευή, 28 Οκτωβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [CNN Greece]: Εισαγγελική έρευνα για την υποκλοπή της αλληλογραφίας του αντιπροέδρου του ΣτΕ
[CNN Greece]: Εισαγγελική έρευνα για την υποκλοπή της αλληλογραφίας του αντιπροέδρου του ΣτΕ

[CNN Greece]: Εισαγγελική έρευνα για την υποκλοπή της αλληλογραφίας του αντιπροέδρου του ΣτΕ

Κατεπείγουσα έρευνα διέταξε η εισαγγελία Πρωτοδικών για την υποκλοπή της ηλεκτρονικής αλληλογραφίας του αντιπροέδρου του Συμβουλίου της Επικρατείας.

Η διενέργειά της ανατέθηκε στον εισαγγελέα κ. Σπυρίδωνα Παππά.

Ηλεκτρονικά μηνύματα του αντιπροέδρου του ΣτΕ, που αφορούν την προσωπική του ζωή, διοχετεύθηκαν σε μερίδα του Τύπου, λίγες ώρες πριν το ανώτατο δικαστήριο συνεδριάσει με θέμα τις προσφυγές των τηλεοπτικών σταθμών για τον διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες.

Το ΣτΕ ανέτρεψε τα δεδομένα – Νέο επεισόδιο σήμερα για το ΕΣΡ

Την ίδια ώρα, νέα δεδομένα στην υπόθεση τηλεοπτικών αδειών προέκυψαν το βράδυ της Τρίτης μετά την κατά πλειοψηφία απόφαση της διευρυμένης διάσκεψης του Συμβουλίου της Επικρατείας να προχωρήσει στην εξέταση της συνταγματικότητας ή όχι του νόμου Παππά, κάνοντας έτσι αποδεκτές τις προσφυγές των τηλεοπτικών σταθμών.

Η απόφαση πάρθηκε με ευρεία πλειοψηφία 16-9 και παρά την αντίθετη άποψη του εισηγητή ενώ αν το ΣτΕ αποφασίσει υπέρ της αντισυνταγματικότητας του νόμου όλη η διαδικασία δημοπράτησης των αδειών θεωρείται άκυρη.

Η χθεσινή ήταν η τρίτη διάσκεψη και είχε προγραμματιστεί για τις 5 το απόγευμα, προκειμένου να κριθούν τα Συνταγματικά και νομικά θέματα που έχουν τεθεί από τους δικηγόρους των τηλεοπτικών σταθμών.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: CNN GREECE

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!