Δευτέρα, 5 Δεκεμβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [CNN Greece]: Υποβάθμισε ο Κοντονής τις διαφωνίες Κατσίκη
[CNN Greece]: Υποβάθμισε ο Κοντονής τις διαφωνίες Κατσίκη

[CNN Greece]: Υποβάθμισε ο Κοντονής τις διαφωνίες Κατσίκη

Στην ανάδειξη της «προβληματικής» σύμπλευσης ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ στοχεύει η ονομαστική ψηφοφορία -που θα διεξαχθεί τελικά αύριο- μετά από αίτημα βουλευτών της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, του Ποταμιού και ανεξάρτητων βουλευτών μετά το «ομοφοβικό» παραλήρημα τουΚώστα Κατσίκη.

Την ίδια ώρα πάντως, ο Σταύρος Κοντονής επιχείρησε να υποβαθμίσει τη διαφωνία των ΑΝΕΛ στο ζήτημα της ίσης μεταχείρισης στην εργασία ατόμων ανεξαρτήτως σεξουαλικού προσανατολισμού, όπως αυτή εκφράστηκε από τον Κώστα Κατσίκη, μιλώντας για διαφωνίες σε «επιμέρους θέματα».

Ο υπουργός Δικαιοσύνης παρεμβαίνοντας στη συζήτηση μετά το σάλο που προκάλεσαν οι δηλώσεις Κατσίκη και τα ερωτήματά του «αν μπορεί ένας gay να είναι baby sitter, ή ένας τρανσέξουαλ να είναι παιδαγωγός», ομολόγησε ότι σε αυτό το θέμα ο ΣΥΡΙΖΑ διαφωνεί με τους ΑΝΕΛ, εκτιμώντας πως δεν είναι η πρώτη, αλλά ούτε και η τελευταία.

«Δεν κρύψαμε ποτέ τις διαφωνίες μας ούτε το γεγονός ότι εμείς είμαστε ένα κόμμα της ριζοσπαστικής Αριστεράς και οι ΑΝΕΛ ένα κόμμα συντηρητικών αρχών», είπε, επαναλαμβάνοντας ότι ανήκουν στη σφαίρα της φαντασίας οι ισχυρισμοί περί συσχέτισης των διατάξεων με ρυθμίσεις για το Σύμφωνο Συμβίωσης και την τεκνοθεσία ομόφυλων ζευγαριών.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: CNN GREECE

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!