Τρίτη, 23 Ιουλίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [CNN Greece]: Υπόθεση Novartis: Την Παρασκευή 21 Ιουνίου κλήθηκε να καταθέσει ο Ιωάννης Αγγελής
[CNN Greece]: Υπόθεση Novartis: Την Παρασκευή 21 Ιουνίου κλήθηκε να καταθέσει ο Ιωάννης Αγγελής

[CNN Greece]: Υπόθεση Novartis: Την Παρασκευή 21 Ιουνίου κλήθηκε να καταθέσει ο Ιωάννης Αγγελής

Ο αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου , Δημήτρης Δασούλας, κάλεσε για την επόμενη Παρασκευή, 21 Ιουνίου 2019, τον πρώην επόπτη της εισαγγελίας κατά της Διαφθοράς αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Γιάννη Αγγελή, να καταθέσει ενόρκως τα όσα καταγγέλλει στις δύο αναφορές του σε βάρος της Ελένης Τουλουπάκη και των επίκουρων εισαγγελέων της, αλλά και γενικότερα για την υπόθεση της Novartis .

Όπως έγινε γνωστό, ο κ. Δασούλας θα ολοκληρώσει πρώτα τη διερεύνηση των καταγγελλομένων από τον κ. Αγγελή, και στη συνέχεια τα όσα προσάπτει στη δική της αναφορά η κυρία Τουλουπάκη σε βάρος του κ. Αγγελή.

Οι καταγγελίες Αγγελή

Υπενθυμίζεται ότι ανέβηκαν ακόμα περισσότερο οι τόνοι της αντιπαράθεσης μεταξύ των εισαγγελικών Αρχών που εμπλέκονται στη διερεύνηση της υπόθεσης Novartis, με τον ΙωάννηΑγγελή να περνά στην αντεπίθεση και να εξαπολύει βαρύτατες καταγγελίες ακόμα και κατά κυβερνητικού στελέχους.

Μάλιστα, μέσω ανακοίνωσής του κάλεσε σε κατάθεση για την υπόθεση την Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, τον υπουργό Μιχάλη Καλογήρου και τους εισαγγελείς Διαφθοράς.

Παράλληλα έκανε λόγο για «προειλημμένηαπόφασή των για άσκηση ποινικής δίωξης όπως, όπως – τύπου fast track» και μάλιστα χωρίς την προηγούμενη τήρηση δικονομικών κανόνων.

«Η κ. Ξένη Δημητρίου, εισαγγελέας του ΑρείουΠάγου ήξερε εξ αρχής και σε καθημερινή βάση όλες τις κινήσεις του και ειχε προφανώς τις ίδιες απόψεις, τις οποίες εξέθεσαν στον υπουργό Δικαιοσύνης Μιχ. Καλογήρου σχετικά με “τον δικονομικώς στραβό δρόμο”, που είχε λάβει η ανακριτική πορεία της υπόθεσης NOVARTIS, αλλά και για το εν γένει “αλαλούμ”, που επικρατούσε στην λεγομένη “Εισαγγελία καταπολέμησης διαφθοράς”, λόγω της ανεπάρκειας των διενεργούντων αυτήν (έρευνα NOVARTIS).

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: CNN GREECE

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!