Τετάρτη, 24 Ιουλίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [CNN Greece]: Υπόθεση Novartis: Δεν θα καταθέσει ο Αγγελής – Ζητά να εξαιρεθούν Δημητρίου και Δασούλας
[CNN Greece]: Υπόθεση Novartis: Δεν θα καταθέσει ο Αγγελής – Ζητά να εξαιρεθούν Δημητρίου και Δασούλας

[CNN Greece]: Υπόθεση Novartis: Δεν θα καταθέσει ο Αγγελής – Ζητά να εξαιρεθούν Δημητρίου και Δασούλας

Με έγγραφη αναφορά του, ο αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου , Ιωάννης Αγγελής, καλεί τόσο την εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Ξένη Δημητρίου, όσο και τον αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Δημήτρη Δασούλα, να αυτοεξαιρεθούν -να απόσχουν λόγω ευθιξίας από την σε βάρος του ποινική έρευνα για τα όσα έχει αναφέρει με τις δύο εμπιστευτικές αναφορές του για την υπόθεση της Novartis και σε αντίθετη περίπτωση (που δεν απέχουν) ζητεί την εξαίρεσή τους.

Μετά την εξέλιξη αυτή άγνωστο παραμένει εάν ο κ. Αγγελής θα επισκεφθεί αύριο στο προγραμματισμένο ραντεβού του με τον κ. Δασούλα, για να παρέχει εξηγήσεις.

Αναλυτικότερα, ο κ. Αγγελής κατέθεσε αίτηση-δήλωση προς την κυρία Δημητρίου και τον κ. Δασούλα, με την οποία διατυπώνει «εύλογα νομικά και μη ερωτήματα» ως προς όλη τη δικονομική διαδικασία που τηρήθηκε μέχρι τώρα και αμφισβητεί την αντικειμενικότητα της έρευνας, αλλά και την εμπιστοσύνη προς τα πρόσωπά τους.

Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Αγγελής παραιτήθηκε από επόπτης των εισαγγελέων κατά της Διαφθοράς τον περασμένο Ιανουάριο, καταγγέλλοντας στοχευμένη έρευνα κατά πολιτικών πρόσωπων στην υπόθεση Novartis.

Ανάσυρση των μηνύσεων Σαμαρά, Βενιζέλου και Αβραμόπουλου ζητά ο Ι. Αγγελής

Υπενθυμίζεται ότι την ανάσυρση από το αρχείο των μηνύσεων των πρώην πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά, του Ευάγγελου Βενιζέλου και του ευρωπαίου επιτρόπου ΔημήτρηΑβραμόπουλου που στρέφονταν κατά των εισαγγελέων Διαφθοράς, των προστατευόμενων μαρτύρων στην υπόθεση της Novartis αλλά και πολιτικών προσώπων (πρωθυπουργού και αναπληρωτή υπουργού Δικαιοσύνης) ζήτησε νωρίτερα ο αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου Ιωάννης Αγγελής.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: CNN GREECE

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!