Δευτέρα, 11 Δεκεμβρίου 2017
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
15 °C 6 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
10 °C 2 kmh
Home | ΚΟΣΜΟΣ | [CNN Greece]: Υπερασπίζεται τη Χεζμπολάχ ο πρόεδρος του Λιβάνου
[CNN Greece]: Υπερασπίζεται τη Χεζμπολάχ ο πρόεδρος του Λιβάνου

[CNN Greece]: Υπερασπίζεται τη Χεζμπολάχ ο πρόεδρος του Λιβάνου

Ο πρόεδρος του Λιβάνου εμφανίστηκε να υπερασπίζεται τη Χεζμπολάχ ως απαραίτητη για την αντίσταση στο Ισραήλ, μετά την ανακοίνωση του Αραβικού Συνδέσμου που κατηγορεί την οργάνωση για τρομοκρατία και σημειώνει πως συμμετέχει στην κυβέρνηση συνασπισμού του Λιβάνου.

«Η στοχοποίηση από το Ισραήλ συνεχίζεται και είναι δικαίωμα των Λιβανέζων να αντιστέκονται σε αυτήν και να ματαιώνουν τα σχέδιά της με όλα τα διαθέσιμα μέσα», ανέφερε στο τουίτερ το γραφείο του προέδρου Μισέλ Αούν.

Ο Αραβικός Σύνδεσμος πραγματοποίησε την Κυριακή έκτακτη σύνοδο για να συζητήσει την αποκαλούμενη ιρανική ανάμειξη στις αραβικές χώρες και κατηγόρησε τη σύμμαχο της Τεχεράνης Χεζμπολάχ για τρομοκρατία.

Ο Αούν είπε πως ο Λίβανος δεν μπορεί να δεχθεί υπαινιγμούς πως η κυβέρνησή του είναι εταίρος σε τρομοκρατικές ενέργειες, σύμφωνα σε ένα άλλο τουίτ μετά τη συνάντηση που είχε με τον γενικό γραμματέα του Αραβικού Συνδέσμου Άχμετ Αμπού Γκέιτ στη Βηρυτό.

Ο Αμπούλ Γκέιτ είπε στη Βηρυτό πως κανείς δεν κατηγορεί την κυβέρνηση του Λιβάνου για τρομοκρατία και κανείς δεν θέλει να βλάψει τον Λίβανο.

«Ένας από τους κυβερνητικούς εταίρους κατηγορείται για αυτό… Είναι ένας έμμεσος τρόπος να ζητείται από το λιβανικό κράτος να μιλήσει με αυτό τον εταίρο και να τον πείσει να απέχει από ενέργειες σε αραβικό έδαφος», είπε.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: CNN GREECE

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!