Δευτέρα, 22 Ιανουαρίου 2018
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
11 °C 0 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
5 °C 13 kmh
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [CNN Greece]: Ηλεκτρονικό εισιτήριο: Πότε θα κλείσουν οι μπάρες στους σταθμούς του μετρό
[CNN Greece]: Ηλεκτρονικό εισιτήριο: Πότε θα κλείσουν οι μπάρες στους σταθμούς του μετρό

[CNN Greece]: Ηλεκτρονικό εισιτήριο: Πότε θα κλείσουν οι μπάρες στους σταθμούς του μετρό

Το κλείσιμο των μπαρών στους σταθμούς του μετρό θα έχει ολοκληρωθεί ως το τέλος του Ιανουαρίου, όπως είχε προαναγγείλει ο υπουργός Μεταφορών, Χρήστος Σπίρτζης , σε δηλώσεις του σε ραδιοφωνικό σταθμό.

Μέχρι στιγμής οι μπάρες έχουν κατέβει στους σταθμούς του μετρό Άγιος Αντώνιος, Αεροδρόμιο, Δουκίσσης Πλακεντίας, Ελαιώνας, Άγιος Δημήτριος και Αιγάλεω. Με βάση το χρονοδιάγραμμα οι πύλες στους υπόλοιπους σταθμούς θα αρχίσουν να κλείνουν σταδιακά, ωστόσο δεν έχει γίνει γνωστή η ακριβής ημερομηνία για την ολοκλήρωση της διαδικασίας.

Το ηλεκτρονικό εισιτήριο εφαρμόζεται από τα μέσα Νοεμβρίου, ωστόσο φαίνεται πως είναι αρκετοί ακόμη οι επιβάτες εκείνοι που δεν είναι εξοικειωμένοι με τη χρήση του κατά την επιβίβασή τους στα μέσα μεταφοράς, ενώ πολλοί είναι και αυτοί που χρειάζονται βοήθεια και με τους αυτόματους πωλητές όπου μπορούν να αποκτήσουν το «μαγικό χαρτάκι».

Για τον λόγο αυτό ο ΟΑΣΑ πραγματοποιεί ευρεία ενημερωτική εκστρατεία για τη χρήση του ηλεκτρονικού εισιτηρίου.

Με ιδία μέσα του Οργανισμού έχουν ολοκληρωθεί:

  • Προβολή ενημερωτικού υλικού σε οθόνες προβολής αποβαθρών και συρμών μετρό (γραμμές 1,2,3), σε οθόνες προβολής εντός των συρμών τραμ και σε οθόνες τηλεματικής σε λεωφορεία-τρόλεϊ.
  • Εξήντα τρεις προωθητικές αφίσες σε πάνελς μετρό (γραμμές 2,3), 48 προωθητικές αφίσες σε πάνελς ηλεκτρικού, 22 προωθητικές αφίσες σε πάνελς τραμ, 18 αυτοκόλλητες πινακίδες σε μετώπες μετρό (γραμμές 2,3) και 1.100 προωθητικές αφίσες σε λεωφορεία-τρόλεϊ.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: CNN GREECE

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!