Τρίτη, 23 Ιουλίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [CNN Greece]: Γιατί Τσίπρας και Μητσοτάκης «πίνουν νερό» στο όνομα του Παυλόπουλου
[CNN Greece]: Γιατί Τσίπρας και Μητσοτάκης «πίνουν νερό» στο όνομα του Παυλόπουλου

[CNN Greece]: Γιατί Τσίπρας και Μητσοτάκης «πίνουν νερό» στο όνομα του Παυλόπουλου

Τσίπρας και Μητσοτάκης τις τελευταίες μέρες «πίνουν νερό στο όνομα» του Προέδρου της Δημοκρατίας, ο καθένας, βέβαια, για τους δικούς του λόγους.

Τα καλά λόγια που πάντα έλεγε ο πρωθυπουργός για τον πρώτο πολίτη της χώρας τώρα έχουν ξεχωριστεί σημασία. Το ίδιο ισχύει και για τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Κυριάκο Μητσοτάκη, ο οποίος μιλώντας για τον κ. Παυλόπουλο χθες, είπε ότι τον εκτιμά και σέβεται τον θεσμικό του ρόλο.

Όλα βέβαια έχουν, βέβαια, την αιτία τους. Ο μεν πρωθυπουργός περιμένει από τον Προκόπη Παυλόπουλο να υπογράψει τις αλλαγές στην Δικαιοσύνη. Ο δε Κυριάκος Μητσοτάκης αναμένει ακριβώς το αντίθετο.

Στο προεδρικό Μέγαρο, κατά την τελευταία συνάντηση του πρωθυπουργού με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, συζητήθηκαν αρκετά γύρω από το θέμα των αποτελεσμάτων των ευρωεκλογών. Ο κ. Τσίπρας, μάλιστα, φέρεται να είπε ότι πράγματι δεν υπήρχε σωστή εικόνα των δημοσκοπήσεων αλλά και των πολιτικών εξελίξεων.

Τι θα γίνει με τη Δικαιοσύνη

Από την πλευρά του, μετά από αρκετές συζητήσεις και συσκέψεις με τους στενούς του συνεργάτες, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, φαίνεται να έχει καταλήξει να μην υπογράψει το ΠΔ για τις αλλαγές στη Δικαιοσύνη τουλάχιστον μέχρι το τέλος του μήνα. Όπως εξηγούν άνθρωποι κοντά στον ίδιο και έχουν εικόνα, ο κ. Παυλόπουλος μέχρι τις 30 Ιουνίου δεν πρόκειται να κάνει απολύτως τίποτα πάνω σε αυτό το θέμα.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: CNN GREECE

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!