Παρασκευή, 24 Ιανουαρίου 2020
# M-NEWS:
Home | LIFESTYLE - MEDIA | [CNN Greece]: Γιατί η Εμίλια Κλαρκ δεν βγάζει selfies με τους θαυμαστές της;
[CNN Greece]: Γιατί η Εμίλια Κλαρκ δεν βγάζει selfies με τους θαυμαστές της;

[CNN Greece]: Γιατί η Εμίλια Κλαρκ δεν βγάζει selfies με τους θαυμαστές της;

Υπό μια έννοια, οι selfies είναι τα αυτόγραφα του σήμερα. Αντί για μια υπογραφή πάνω σε ένα κομμάτι χαρτί -ενδεχομένως μαζί με μια αφιέρωση-ένα κλικ του κινητού αρκεί ως πειστήριο ότι συνάντησες πράγματι το είδωλό σου. Η Εμίλια Κλαρκ , όμως, ή Νταενέρις Ταργκάριεν αν προτιμάτε, έχει άλλη άποψη…

Όπως εξήγησε πρόσφατα η ηθοποιός, η οποία έγινε διάσημη μέσα από την σειρά «Game of Thrones », πλέον δεν βγάζει φωτογραφίες με θαυμαστές που συναντά τυχαία στον δρόμο και αυτό για έναν πολύ συγκεκριμένο λόγο. Η Κλαρκ, όταν της ζητούν μια selfie, ρωτά με τη σειρά της μήπως οι θαυμαστές της θα ήθελαν να τους υπογράψει κάτι. Επιστρέφει, δηλαδή, στο παραδοσιακό αυτόγραφο και δεν το κάνει απλώς από άρνηση στην τεχνολογία:

«Δεν θεωρώ τις σέλφι τόσοαληθινές. Όταν κάποιος μου ζητά να βγάλουμε μια, αισθάνομαι ότι στερούμαστε αυτό που θα μπορούσε να έλθει στη συνέχεια, δηλαδή η ανθρώπινη επαφή. Από την άλλη, όταν δίνεις σε κάποιον ένα αντικείμενο με την υπογραφή σου, τα πράγματα είναι πολύ διαφορετικά. Υπάρχει η δυνατότητα να ξεκινήσεις μια συζήτηση», είπε η ηθοποιός.

Εξήγησε, μάλιστα, ότι είναι πιο πολύ της κουβέντας και της λείπει η εποχή που ήταν άγνωστη μεταξύ αγνώστων και μπορούσε να μπει σε ένα μαγαζί και να αρχίσει να μιλά με τον υπάλληλο περί ανέμων και υδάτων.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: CNN GREECE

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!