Τρίτη, 6 Δεκεμβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [CNN Greece]: Γιάννης Μηλιός: Δεν κάνω «συναλλαγές» με τον ΣΥΡΙΖΑ
[CNN Greece]: Γιάννης Μηλιός: Δεν κάνω «συναλλαγές» με τον ΣΥΡΙΖΑ

[CNN Greece]: Γιάννης Μηλιός: Δεν κάνω «συναλλαγές» με τον ΣΥΡΙΖΑ

Ο νέος πρόεδρος του Φεστιβάλ Αθηνών & Επιδαύρου ,Γιάννης Μηλιός , διασαφηνίζει ότι η ανάληψη της θέσης του προέδρου δεν σημαίνει επιστροφή στον ΣΥΡΙΖΑ αλλά συνεισφορά στον πολιτισμό ως «ανάχωμα στη νεοφιλελεύθερη καπιταλιστική βαρβαρότητα»

Ο Γιάννης Μηλιός, αποχώρησε από το κόμμα της Κουμουνδούρου, το 2015, διαφωνώντας με την πολιτική των μνημονίων. Σε ανακοίνωσή του, τόνισε ότι ο ίδιος παραμένει πιστός στις απόψεις του ΣΥΡΙΖΑ, ωστόσο ο ΣΥΡΙΖΑ παρεκκλίνει από τις απόψεις του, όπως αποδεικνύει η εφαρμογή της πολιτικής των μνημονίων.

Από την προσωπική του σελίδα, ο κ. Μηλιός ξεκαθαρίζει πως αποδέχτηκε τη θέση του προέδρου του Φεστιβάλ Αθηνών & Επιδαύρου, για να στηρίξει το έργο που έχει αναλάβει ο φίλος του, όπως αναφέρει, και καλλιτεχνικός Διευθυντής του Φεστιβάλ, Βαγγέλης Θεοδωρόπουλος. Τονίζει, ωστόσο, πως ο ίδιος δεν έχει αλλάξει απόψεις, διαπιστώνει όμως πως ούτε ο ΣΥΡΙΖΑ άλλαξε πολιτικές.

Ο Γιάννης Μηλιός δηλώνει πως θα συνεχίσει να δραστηριοποιείται όπου και όπως μπορεί προκειμένου να συμβάλει στον αγώνα για την ανατροπή της συνεχιζόμενης λιτότητας, των μνημονίων και της νεοφιλελεύθερης στρατηγικής.

Τέλος, χαρακτήρισε αφελή ως κακόπιστη την εμμονή κάποιων περί «συναλλαγής» με αφορμή την ανάληψη των καθηκόντων του φεστιβάλ ή τα σενάρια περί «επιστροφής στον ΣΥΡΙΖΑ».

Η ανακοίνωση του Γιάννη Μηλιού:

Μοναδικό μου κίνητρο και σκοπός είναι να συνεισφέρω στη διοίκηση και τους στόχους του Φεστιβάλ, από μια θέση μη κυβερνητική και άμισθη.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: CNN GREECE

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!