Σάββατο, 21 Οκτωβρίου 2017
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
25 °C 1 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
24 °C 2 kmh
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [CNN Greece]: Γεωργιάδης: Η Ελλάδα στα χέρια του Τσίπρα είναι δεσμευμένη για πέντε χρόνια
[CNN Greece]: Γεωργιάδης: Η Ελλάδα στα χέρια του Τσίπρα είναι δεσμευμένη για πέντε χρόνια

[CNN Greece]: Γεωργιάδης: Η Ελλάδα στα χέρια του Τσίπρα είναι δεσμευμένη για πέντε χρόνια

Ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας ,Άδωνις Γεωργιάδης , τόνισε πως ενώ η κυβέρνηση αντάλλαξε τις μεταρρυθμίσεις με υψηλότερους φόρους, το κόμμα του θα κάνει το αντίθετο.

«Ο πρωθυπουργός αντήλλαξε τις μεταρρυθμίσεις με υψηλότερους φόρους. Εμείς θα κάνουμε ακριβώς το αντίθετο. Θα ανταλλάξουμε τις μεταρρυθμίσεις, τις οποίες πιστεύουμε, με μικρότερους φόρους», σημείωσε ο κ. Γεωργιάδης, σε συνέντευξή του στη “Realnews”.

Ο αντιπρόεδρος δηλώνει ότι ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης με την ομιλία του στη ΔΕΘ έκανε «ένα δώρο στον ελληνικό λαό», καθώς «μετά από πάρα πολλά χρόνια μιζέριας, αποκτήσαμε ένα όραμα για σαφή έξοδο από αυτό το οποίο ζούμε. Για μια Ελλάδα φωτεινή».

Υπογραμμίζει ότι η ΝΔ θα μπαίνει στη συζήτηση για το αν συμφωνεί ή διαφωνεί με ένα νομοσχέδιο, εφόσον στη Βουλή υπάρχει δεδηλωμένη, δηλαδή και τα δύο κόμματα του κυβερνητικού συνασπισμού ψηφίζουν ένα νομοσχέδιο.

Ο βουλευτής Β’ Αθήνας δηλώνει ότι είναι «τελείως αδύνατον» να βγει η χώρα από το μνημόνιο τον Αύγουστο του 2018, καθώς όπως λέει «έχει ήδη υπογραφεί μνημόνιο μέχρι το 2022. Μπορεί να είναι άτυπο μνημόνιο. Στην πράξη, όμως, η Ελλάδα με την υπογραφή του κ. Τσίπρα είναι δεσμευμένη για τα επόμενα πέντε χρόνια».

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: CNN GREECE

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!