Πέμπτη, 27 Ιουνίου 2019
# M-NEWS:
Home | LIFESTYLE - MEDIA | [CNN Greece]: Game of Thrones: Τι αποκαλύπτει ο Τζορτζ Ρ. Ρ. Μάρτιν για το τέλος των βιβλίων σε σχέση με τη σειρά
[CNN Greece]: Game of Thrones: Τι αποκαλύπτει ο Τζορτζ Ρ. Ρ. Μάρτιν για το τέλος των βιβλίων σε σχέση με τη σειρά

[CNN Greece]: Game of Thrones: Τι αποκαλύπτει ο Τζορτζ Ρ. Ρ. Μάρτιν για το τέλος των βιβλίων σε σχέση με τη σειρά

Μετά το τέλος του Game of Thrones που δίχασε , ο Τζορτζ Ρ. Ρ. Μάρτιν μίλησε και απάντησε -περίπου- στις χιλιάδες ερωτήσεις σχετικά με το πώς θα τελειώσουν τα βιβλία του.

Ο συγγραφέας των «Το τραγούδι της φωτιάς και του πάγου» εξέφρασε τα συναισθήματά του σχετικά με το τελευταίο επεισόδιο του 8ου και τελευταίου κύκλου κι όχι μόνο: αποκάλυψε και κάποια καλά νέα για τους λάτρεις των βιβλίων του αλλά και της σειράς του HBO .

Σε προσωπική του ιστοσελίδα ο Μάρτιν ενημέρωσε, περίπου, το κοινό του σχετικά με το πότε υπολογίζει ότι θα τελειώσει το πολυαναμένομενο επόμενο βιβλίο του.

«Ο χειμώνας έρχεται. Σας το είπα πριν καιρό και… έτσι είναι» έγραψε ο συγγραφέας.

Η σειρά του HBO στην τέταρτη και πέμπτη σεζόν «παρέλειψε» κατά κάποιον τρόπο τα βιβλία, γεγονός που «φούντωσε» τα ερωτήματα τύπου «θα είναι το τέλος των βιβλίων διαφορετικό από αυτό της σειράς;», όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα του CNNi.

6 Photos: Game of Thrones: Τα 6 ερωτήματα που δεν απαντήθηκαν ποτέ
Πού πήγε ο Ντρόγκον το πτώμα της Καλίσι και γιατί δεν πείραξε τον Τζον; Μια από τις πολύ δυνατές σκηνές όλης της σειράς, είναι αυτή με τον θρήνο του αγαπημένου και τελευταίου δράκου της Ντάνι, Ντρόγκον. Ο Ντρόγκον έλιωσε το Σιδερένιο Θρόνο γιατί αυτός είναι υπαίτιος για την τρέλα αλλά και για το θάνατο της μαμάς του και χωρίς να πειράξει τον Τζον Σνόου (σ.σ. ίσως επειδή είναι Ταργκάριεν, ίσως γιατί κατάλαβε το λόγο που τη σκότωσε), πήρε το πτώμα της Ντενέρις και έφυγε πετώντας.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: CNN GREECE

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!