Κυριακή, 26 Μαΐου 2019
# M-NEWS:
Home | ΚΟΣΜΟΣ | [CNN Greece]: Γαλλία: Τρεις πυροσβέστες κατηγορούνται για τον ομαδικό βιασμό τριών γυναικών
[CNN Greece]: Γαλλία: Τρεις πυροσβέστες κατηγορούνται για τον ομαδικό βιασμό τριών γυναικών

[CNN Greece]: Γαλλία: Τρεις πυροσβέστες κατηγορούνται για τον ομαδικό βιασμό τριών γυναικών

Για τον βιασμό τριών γυναικών στο πυροσβεστικό τμήμα κατηγορούνται τρεις πυροσβέστες στο Παρίσι.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που δημοσιεύει η εφημερίδα Guardian, οι πυροσβέστες, οι οποίοι ήταν εκτός υπηρεσίας όταν συνέβη το περιστατικό, το Σάββατο – έπειτα από νυχτερινή έξοδο στην οποία είχαν καταναλώσει ποσότητα αλκοόλ – οδήγησαν τρεις γυναίκες στο πυροσβεστικό τμήμα στο οποίο υπηρετούσαν.

Μία από τις γυναίκες έκανε επίσημη καταγγελία στην αστυνομία. Οι Αρχές επιβεβαίωσαν ότι είχε ξεκινήσει επίσημη έρευνα σχετικά με τον ομαδικό βιασμό των γυναικών, δεν έδωσε, ωστόσο, περισσότερες λεπτομέρειες.

Οι τρεις πυροσβέστες τέθηκαν σε διαθεσιμότητα για όσο διάστημα διαρκεί η έρευνα, δήλωσε ο εκπρόσωπος της πυροσβεστικής, προσθέτοντας ότι αυτές οι πράξεις δεν είναι ανεκτές και αν οι ισχυρισμοί περί βιασμού αποδειχθούν αληθινοί, δεν θα δείξουν καμία επιείκεια.

Αντίθετα με την πλειοψηφία των Γάλλων πυροσβεστών, αυτοί που υπηρετούν στο Παρίσι είναι επαγγελματίες και μέλη του στρατού.

Τον Ιανουάριο, δύο αστυνομικοί στο Παρίσι καταδικάστηκαν σε επταετή φυλάκιση για τον βιασμό μιας τουρίστριας από τον Καναδά στα κεντρικά τους γραφεία.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: CNN GREECE

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!