Τετάρτη, 23 Μαΐου 2018
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
21 °C 1 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
21 °C 2 kmh
Home | LIFESTYLE - MEDIA | [CNN Greece]: Φρανκ Σινάτρα: 20 χρόνια μετά το θάνατο του η Φωνή του Rat Pack δεν έχει σιγήσει
[CNN Greece]: Φρανκ Σινάτρα: 20 χρόνια μετά το θάνατο του η Φωνή του Rat Pack δεν έχει σιγήσει

[CNN Greece]: Φρανκ Σινάτρα: 20 χρόνια μετά το θάνατο του η Φωνή του Rat Pack δεν έχει σιγήσει

Ένας θρύλος από εκείνους που πλέον σπάνια αναδύονται από τη βιομηχανία του θεάματος, ο Φρανκ Σινάτρα πέθανε σαν σήμερα 20 χρόνια πριν.

Ο Φρανκ Σινάτρα, αμφιλεγόμενος, προκλητικός, σκοτεινός ή αλέγκρος, μόνος ή με την παλιοπαρέα που υπερίσχυσε των άλλων συμμοριών της βιομηχανίας του θεάματος περίπου μισό αιώνα πριν, το Rat Pack, είναι και το θέμα μίας έκδοσης που επιμελήθηκε o Andrew Howick από το σπάνιο φωτογραφικό αρχείο της MPTVImages και προλογίζει μία από τις γυναίκες της ζωής του, η Μπάρμπαρα Σινάτρα.

Η έκδοση εστιάζει στα χρόνια μετά τον πόλεμο, όταν το αστέρι του άντρα από το Hoboken του New Jersey επιβλήθηκε στους ανταγωνιστές και βγήκε νικητής, καθιερώνοντας ένα νέο πρότυπο αντρισμού ντυμένο στην πένα.

Ο γιος της “Ντόλι” και του πυροσβέστη Μάρτιν ήταν ένα μοναχοπαίδι με σιτσιλιάνικη καταγωγή, δύσκολο από τη γέννα.

Καθώς αρνιόταν πεισματικά να εγκαταλείψει την κοιλιά της μητέρα του, ο γιατρός χρησιμοποιεί λαβίδα για να τον βγάλει έξω, το μωρό αντιστέκεται, τραυματίζεται ο λαιμός του, ο αριστερός λωβός του αυτιού κόβεται, μια μάχη από τότε.

Το μωρό είναι αναίσθητο, το παγωμένο νερό που η γιαγιά του το λούζει, το συνεφέρει, το μωρό γίνεται αγόρι που απαντάει στο Φράνκι και επιμένει να κάνει ό,τι θέλει, όπως θέλει.

Μεγαλώνει ακούγοντας μπελκάντο, τρώγοντας μακαρονάδες και δίνοντας εντολές στη συμμορία της γειτονιάς.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: CNN GREECE

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!