Δευτέρα, 22 Απριλίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΚΟΣΜΟΣ | [CNN Greece]: «Five Feet Apart»: Το πραγματικό ζευγάρι με κυστική ίνωση που αρνήθηκε να ζήσει σε απόσταση 1,5μ
[CNN Greece]: «Five Feet Apart»: Το πραγματικό ζευγάρι με κυστική ίνωση που αρνήθηκε να ζήσει σε απόσταση 1,5μ

[CNN Greece]: «Five Feet Apart»: Το πραγματικό ζευγάρι με κυστική ίνωση που αρνήθηκε να ζήσει σε απόσταση 1,5μ

Το 2015 η Katie και ο Dalton Prager έγιναν γνωστοί γιατί η ιστορία τους θύμισε σε όλους το ζευγάρι της ταινίας «Το λάθος αστέρι». Τώρα, μία νέα ταινία παραπέμπει ακόμη περισσότερο στο ζευγάρι που κάποτε «μοιράστηκε» τον έρωτα, την κυστική ίνωση και, δυστυχώς, το θάνατο .

Ο Dave Prager, πατέρας του Dalton, σκέφτεται να παρακολουθήσει το «Five Feet Apart». Αλλά θέλει να κάτσει σε μία απόμακρη και σκοτεινή γωνία, καθώς σύμφωνα με τον ίδιο, το νεαρό ζευγάρι της ιστορίας -το οποίο ενσαρκώνουν ο Cole Sprouse και η Haley Lu Richardson- του θυμίζει πολύ τον γιο του και τη νύφη του και δεν θα ήθελε να τον δουν να κλαίει.

Όπως και το ζευγάρι στη νέα ταινία, η Katie και ο Dalton, οι οποίοι ζούσαν στο Κεντάκι των ΗΠΑ , έπασχαν από κυστική ίνωση και έκαναν σχέση παρά την απαγόρευση των γιατρών, οι οποίοι τονίζουν ότι οι ασθενείς δεν θα πρέπει να βρίσκονται σε απόσταση μικρότερη των περίπου δύο μέτρων μεταξύ τους, επειδή θα αποκτήσουν τις ίδιες θανατηφόρες μολύνσεις.

Πράγματι, οι Katie και Dalton παντρεύτηκαν , κόλλησαν την ίδια μόλυνση και πέθαναν με πέντε μέρες διαφορά το 2016. Αυτός ήταν 25 ετών και εκείνη 26.

Είναι εμπνευσμένη η ταινία από την ιστορία των Prager;

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: CNN GREECE

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!