Τρίτη, 21 Ιανουαρίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [CNN Greece]: Φυλακές Κορυδαλλού: Οι εξωτερικοί φρουροί καταδικάζουν την επίθεση κατά του διοικητή τους
[CNN Greece]: Φυλακές Κορυδαλλού: Οι εξωτερικοί φρουροί καταδικάζουν την επίθεση κατά του διοικητή τους

[CNN Greece]: Φυλακές Κορυδαλλού: Οι εξωτερικοί φρουροί καταδικάζουν την επίθεση κατά του διοικητή τους

Για «άνανδρη επίθεση» κατά του διοικητή της εξωτερικής φρουράς των φυλακών Κορυδαλλού κάνει λόγο σε ανακοίνωση της η Πανελλήνια Ομοσπονδία Υπαλλήλων Εξωτερικής Φρούρησης, καταγγέλλοντας το περιστατικό.

Σημειώνεται ότι τα ξημερώματα της Πέμπτης ο διοικητής της εξωτερικής φρουράς των φυλακών Κορυδαλλού ήταν ανάμεσα στους στόχους επίθεσης με εμπρηστικούς μηχανισμούς.

Ολόκληρη η ανακοίνωση:

«..Ποτέ δεν έχει να κάνει με τους ανθρώπους, πάντα με τις αποφάσεις τους έχει να κάνει… Απότοκοι ως άνθρωποι αλλά και ως υπηρεσία της πρωτοφανούς επίδειξης όχι δύναμης αλλά πανικού, στον οποίο δείχνουν πλέον να βρίσκονται κακοποιά στοιχεία και οι συν αυτώ ακόλουθοι τους, χαρακτηρίζουμε, καταδικάζοντας την απερίφραστα, τουλάχιστον άνανδρη και ανήθικη την προσπάθεια εκφοβισμού του διοικητή της Εξωτερικής Φρουράς του Καταστήματος Κράτησης Κορυδαλλού κ. Β.Γ., ύστερα από την έκρηξη που σημειώθηκε σήμερα τα ξημερώματα και προκάλεσαν άγνωστοι δράστες στην πυλωτή της πολυκατοικίας που διαμένει.

Είναι γεγονός ότι η προσπάθεια αντιμετώπισης φαινομένων διαφθοράς από την ελληνική πολιτεία γενικότερα, όσο και από την υπηρεσία της Εξωτερικής Φρουράς ειδικότερα, με νομοθετικές αποφάσεις όπως την ανάληψη του ελέγχου εισόδου επισκεπτών και αντικειμένων των κεντρικών πυλών μεγάλων Καταστημάτων Κράτησης καθώς και την παράλληλη σύσταση της Ειδικής Ομάδας Αντιμετώπισης Έκνομων Ενεργειών (Ο.Α.Ε.Ε.), ιδιαίτερα στο Κατάστημα του Κορυδαλλού, έφερε πολύ καλά αποτελέσματα στον περιορισμό των φαινομένων παραβατικότητας και ασυδοσίας εντός του Σωφρονιστικού Καταστήματος.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: CNN GREECE

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!