Κυριακή, 18 Νοεμβρίου 2018
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
15 °C 2 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
10 °C 21 kmh
Home | ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ - ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ | [CNN Greece]: «Ευρωπαϊκή Πρωτεύουσα Καινοτομίας»: Αντίστροφη μέτρηση για το βραβείο που διεκδικεί και η Ελλάδα
[CNN Greece]: «Ευρωπαϊκή Πρωτεύουσα Καινοτομίας»: Αντίστροφη μέτρηση για το βραβείο που διεκδικεί και η Ελλάδα

[CNN Greece]: «Ευρωπαϊκή Πρωτεύουσα Καινοτομίας»: Αντίστροφη μέτρηση για το βραβείο που διεκδικεί και η Ελλάδα

Με την Αθήνα να έχει προκριθεί στους τελικούς έξι διεκδικητές, την ερχόμενη Τρίτη θα ανακοινωθεί ο νικητής του φετινού βραβείου «Ευρωπαϊκή Πρωτεύουσα Καινοτομίας » (European Capital of Innovation 2018).

Σύμφωνα με τον δήμο Αθηναίων, η ανακοίνωση του αποτελέσματος θα γίνει το μεσημέρι της Τρίτης, στις 12:00μ.μ., (ώρα Ελλάδας) στη Λισαβόνα , παρουσία 15.000 συνέδρων, στο πλαίσιο του μεγαλύτερου συνεδρίου τεχνολογίας στον κόσμο Web Summit , με τη νικήτρια πόλη να κερδίζει επίσης ένα εκατ. ευρώ.

Την ίδια ώρα, όπως γίνεται γνωστό σε ανακοίνωση του δήμου, στην Αθήνα θα διοργανωθεί ειδική εκδήλωση για όλη την πόλη, με απευθείας μετάδοση των αποτελεσμάτων από τη Λισαβόνα, στο Σεράφειο του δήμου Αθηναίων (Πειραιώς και Πέτρου Ράλλη): Το Live streaming θα προβληθεί από το: https://websummit.com/schedule.

«Το γεγονός ότι βρισκόμαστε μεταξύ των έξι κορυφαίων πόλεων στην τελική φάση του διαγωνισμού, συνιστά από μόνο του επιτυχία αλλά θέλουμε ψηλότερα» σημειώνει ο δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης , σύμφωνα με την ίδια ανακοίνωση και επισημαίνει: «Στον φάκελο υποψηφιότητάς μας δείξαμε πώς μπορείς να ξεπερνάς δυσλειτουργικά συστήματα και αγκυλώσεις. Να γίνεσαι καλύτερος. Να συνεργάζεσαι με τα πανεπιστήμια, με τους φορείς και τον ιδιωτικό τομέα, για την πόλη. Να εκτελείς με επιτυχία τον ρόλο του συντονιστή όλων αυτών των διαφορετικών παικτών που συνεργάζονται κάθε φορά προκειμένου να βρεθεί μια λύση σε κάθε πρόβλημα. Να κάνεις περισσότερα, με λιγότερα».

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: CNN GREECE

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!