Σάββατο, 17 Νοεμβρίου 2018
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
10 °C 6 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
10 °C 8 kmh
Home | LIFESTYLE - MEDIA | [CNN Greece]: Εθνικό Θέατρο & Βουλή των Ελλήνων: πρεμιέρες πολιτισμού & Πιραντέλο στην ακριτική Ελλάδα
[CNN Greece]: Εθνικό Θέατρο & Βουλή των Ελλήνων: πρεμιέρες πολιτισμού & Πιραντέλο στην ακριτική Ελλάδα

[CNN Greece]: Εθνικό Θέατρο & Βουλή των Ελλήνων: πρεμιέρες πολιτισμού & Πιραντέλο στην ακριτική Ελλάδα

Η Βουλή των Ελλήνων και το Εθνικό Θέατρο συνεργάζονται με κοινή διάθεση εξωστρέφειας και επιχειρούν να δημιουργήσουν νέους δεσμούς με την ελληνική παραμεθόριο.

Η νέα πρωτοβουλία “Εθνικό Θέατρο απευθείας σε συνεργασία με το Κανάλι της Βουλής” αξιοποιεί έμπρακτα κάθε πρόσφορο δυνατό τεχνολογικό τρόπο, αλλά και κάθε πιθανή συνέργεια ώστε να φέρει σε επαφή με την εμπειρία του θεάτρου κάθε ενδιαφερόμενο πολίτη, ακόμη και στις πιο ακριτικές περιοχές της χώρας.

Το πρόγραμμα δίνει τη δυνατότητα σε πολίτες ακριτικών και παραμεθόριων περιοχών να παρακολουθήσουν – σε κλειστούς χώρους που επιλέγουν οι Δήμοι – παραστάσεις του Εθνικού Θεάτρου σε απευθείας σύνδεση με τις εγκαταστάσεις του Εθνικού Θεάτρου στην Αθήνα και μάλιστα με ελεύθερη είσοδο.

Το Σύμφωνο συνεργασίας υπογράφτηκε την Πέμπτη 1/11, στο σαλόνι του Προέδρου της Βουλής, μεταξύ του γενικού γραμματέα της Βουλής, Κώστα Αθανασίου και του καλλιτεχνικού διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου, Στάθη Λιβαθινού.

“Το μότο του Εθνικού Θεάτρου για τη φετινή χρονιά, είναι “Φαντάσου”. Όταν λες “φαντάσου” είναι σαν να προκαλείς το κοινό να φανταστεί τις πιο τρελές ιδέες να γίνονται πραγματικότητα. Μέσα από αυτή την πρωτοβουλία που γίνεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα, το κοινό- ειδικά των παραμεθόριων περιοχών που δεν έχει την ευκαιρία να βρεθεί στο Εθνικό Θέατρο-, μπορεί να παρακολουθήσει ζωντανά τις παραστάσεις του σε ταυτόχρονη μετάδοση σαν να είναι καλεσμένο μας εκείνο το βράδυ.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: CNN GREECE

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!