Σάββατο, 15 Δεκεμβρίου 2018
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
15 °C 0 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
11 °C 0 kmh
Home | ΑΘΛΗΤΙΚΑ | [CNN Greece]: ΕΠΣ Ηρακλείου: «Μόνιμη έδρα της Εθνικής το Παγκρήτιο»
[CNN Greece]: ΕΠΣ Ηρακλείου: «Μόνιμη έδρα της Εθνικής το Παγκρήτιο»

[CNN Greece]: ΕΠΣ Ηρακλείου: «Μόνιμη έδρα της Εθνικής το Παγκρήτιο»

Πολύ πιθανό είναι το Παγκρήτιο Στάδιο να αποτελέσει την επόμενη έδρα της Εθνικής Ελλάδας, σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΕΠΣ Ηρακλείου. Αντιπροσωπεία της ΕΠΟ έκανε επιθεώρηση στο γήπεδο του Ηρακλείου και διαπιστώθηκε ότι πληροί τις απαραίτητες προϋποθέσεις.

Ο εκτελεστικός διευθυντής της ΕΠΟ Αλέξης Δέδες, συνοδευόμενος από τον αντιπρόεδρο της ΕΠΣΗ Γιώργο-Πλούταρχο Κουτεντάκη, είχε συνάντηση με τον αντιδήμαρχο Ηρακλείου και αρμόδιο για το Παγκρήτιο Στάδιο Κώστα Βαρδαβά για το θέμα αυτό.

Αυτό που προέκυψε από τη συνάντηση, είναι ότι το Παγκρήτιο Στάδιο έχει τις δυνατότητες να αποτελέσει τη μόνιμη έδρα της Εθνικής Ελλάδας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΠΣ Ηρακλείου:

«Σε συνέχεια της παρουσίας του εκτελεστικού διευθυντή της ΕΠΟ, Αλέξη Δέδε στο Παγκρήτιο Στάδιο και την επιθεώρηση που έγινε προκειμένου να χρησιμοποιηθεί για τους προσεχείς εντός έδρας αγώνες της Εθνικής Ομάδας Ανδρών, σήμερα επισκέφτηκε το δημαρχείο Ηρακλείου στη Λότζια.

Συνοδευόμενος από τον αντιπρόεδρο της ΕΠΣΗ Γιώργο-Πλούταρχο Κουτεντάκη, έγινε συνάντηση με τον αντιδήμαρχο Ηρακλείου και αρμόδιο για το Παγκρήτιο Στάδιο Κώστα Βαρδαβά.

Ο κ. Βαρδαβάς υποδέχτηκε με χαρά τους κ.κ. Δέδε και Κουτεντάκη, αποδεχόμενος με θέρμη την προοπτική της παρουσίας της Εθνικής Ελλάδας στο Ηράκλειο και στο Παγκρήτιο Στάδιο.

Συζητήθηκαν θέματα που έχουν να κάνουν με τη λειτουργία του Παγκρητίου Σταδίου, τις εγκαταστάσεις, την ασφάλεια ενώ όπως διαφάνηκε μπορούν να αντιμετωπιστούν κάποια λειτουργικά θέματα που υπάρχουν.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: CNN GREECE

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!