Τρίτη, 12 Νοεμβρίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [CNN Greece]: Επίθεση με μαχαίρι σε μέλος της ΚΝΕ στον Γέρακα
[CNN Greece]: Επίθεση με μαχαίρι σε μέλος της ΚΝΕ στον Γέρακα

[CNN Greece]: Επίθεση με μαχαίρι σε μέλος της ΚΝΕ στον Γέρακα

Επίθεση με μαχαίρι δέχθηκε στέλεχος του ΚΚΕ και μέλος της ΚΝΕ στην περιοχή του Γέρακα , όπως καταγγέλλει με ανακοίνωσή της η Τομεακή Οργάνωση Μεσογείων και Λαυρεωτικής του ΚΚΕ.

Για το λόγο αυτό, καλεί τόσο σε συγκέντρωση καταδίκης της επίθεσης, την Παρασκευή 1 Νοέμβρη στις 18.00 στην πλατεία του Γέρακα, όσο και εργατικά σωματεία, συνδικάτα, φορείς της περιοχής, ειδικά τους συλλόγους γονέων των σχολείων της περιοχής και τα μαθητικά συμβούλια να καταδικάσουν το περιστατικό, να καταδικάσουν τη φασιστική δράση.

Το πλήρες κείμενο της ανακοίνωσης έχει ως εξής:

«Καταγγέλλουμε την επίθεση που δέχτηκε ο Άγγελος Μπαλτάς, στέλεχος του ΚΚΕ και της ΚΝΕ, από ομάδα φασιστοειδών στην περιοχή του Γέρακα. Οι φασίστες μέσα στο σκοτάδι, με μαύρες κουκούλες, τον χτύπησαν και τον μαχαίρωσαν στο χέρι.

Ας βάλουν καλά στο μυαλό τους, οι πολιτικοί απόγονοι του Χίτλερ και των δωσίλογων, των ταγμάτων ασφαλείας και των γερμανοτσολιάδων, ότι στο ΚΚΕ και στην ΚΝΕ τέτοιες ενέργειες δεν μας λυγίζουν, αλλά αντίθετα μας πεισμώνουν για να δώσουμε ακόμα πιο αποφασιστικά τον αγώνα ενάντια στους φασίστες και στο σάπιο σύστημα που τους γεννά.

Ξέρουν ότι αυτό που τους ενοχλεί είναι η δράση του ΚΚΕ και της ΚΝΕ, στους χώρους δουλειάς, στις γειτονιές και στα σχολεία. Τους ενοχλεί η αποκάλυψη της αλήθειας, ότι η μόνη διέξοδος είναι η πάλη για μια άλλη κοινωνία χωρίς εκμετάλλευση ανθρώπου από άνθρωπο.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: CNN GREECE

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!