Δευτέρα, 27 Μαρτίου 2017
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [CNN Greece]: Επίθεση Αλ. Τριανταφυλλίδη στη ΝΔ: Τσιλιαδόρος της ιστορίας…
[CNN Greece]: Επίθεση Αλ. Τριανταφυλλίδη στη ΝΔ: Τσιλιαδόρος της ιστορίας…

[CNN Greece]: Επίθεση Αλ. Τριανταφυλλίδη στη ΝΔ: Τσιλιαδόρος της ιστορίας…

Στην εκτίμηση ότι τη Δευτέρα στο Eurogroup θα υπάρξει πολιτική συμφωνία, εξέφρασε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξανδρος Τριανταφυλλίδης , εξαπολύοντας παράλληλα επίθεση στη Νέα Δημοκρατία.

«Από τις πληροφορίες και από τη διαβούλευση στην επιτροπή Οικονομικών Υποθέσεων εκτιμούμε ότι τη Δευτέρα θα έχουμε το πλαίσιο της πολιτικής συμφωνίας μετά οι θεσμοί με την κυβέρνηση θα το εξειδικεύσουν μέχρι αρχές Μαρτίου και πριν τη συνεδρίαση της ΕΚΤ ώστε να μπει η χώρα στο πρόγραμμα ποσοστικής χαλάρωσης» σημείωσε, μεταξύ άλλων, ο κ. Τριανταφυλλίδης.

Όπως τόνισε στο «Πρακτορείο 104,9Fm» είτε θα υπάρξει συμφωνία πακέτο ή καθόλου συμφωνία, διευκρινίζοντας ότι η συμφωνία θα πρέπει να έχει «αντισταθμιστικά με ισορροπημένο ισοζύγιο και να περιλαμβάνει τα μεσοπρόθεσμα μέτρα για το χρέος, όχι επιπλέον λιτότητα . Έχουμε υποσχεθεί καθαρό διάδρομο για τους εν δυνάμει επενδυτές. Εάν φορτώσουμε μέχρι το 2020 μέτρα υφεσιακά δεν θα έρθει κανένας να επενδύσει» τόνισε και συμπλήρωσε:

«Χρειάζεται σταθερό φορολογικό καθεστώς και είναι αναγκαίο να υπάρξει η διασφάλιση του ανοιχτού διαδρόμου» είπε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ενώ υπογράμμισε ότι οι επενδύσεις θα ανοίξουν θέσεις εργασίας και θα εισφέρουν στα ασφαλιστικά ταμεία.

Ερωτηθείς για τις καθυστερήσεις στο κλείσιμο της αξιολόγησης, υπογράμμισε ότι η καθυστέρηση δεν προέκυψε από την ελληνική πλευρά η οποία, όπως υποστήριξε, έκανε προσπάθειες μέσω προτάσεων για να γεφυρώσει τις διαφορές Ευρωπαίων και ΔΝΤ. «Τα μηνύματα είναι αντιφατικά από το εξωτερικό , ο Βέμπερ λέει μπορούμε και χωρίς το ταμείο, και ο γερμανικός τύπος λέει ότι τα βρήκαν Μέρκελ- Λαγκάρντ» δήλωσε ο κ. Τριανταφυλλίδης και ξεκαθάρισε ότι η κυβέρνηση δεν θα μπει στον φαύλο κύκλο των παραλογισμών» .

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: CNN GREECE

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!