Κυριακή, 20 Οκτωβρίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [CNN Greece]: Οι επιστήμες με την ταχύτερη επαγγελματική αποκατάσταση στο Μητροπολιτικό Κολλέγιο
[CNN Greece]: Οι επιστήμες με την ταχύτερη επαγγελματική αποκατάσταση στο Μητροπολιτικό Κολλέγιο

[CNN Greece]: Οι επιστήμες με την ταχύτερη επαγγελματική αποκατάσταση στο Μητροπολιτικό Κολλέγιο

Προσωπικές προτιμήσεις, ενδιαφέροντα, κλίση, ταλέντο: Αδιαμφισβήτητα, όλα τα παραπάνω αποτελούν καθοριστικούς παράγοντες όταν καλείσαι να αποφασίσεις για το επάγγελμα και κατ’ επέκταση τις σπουδές που θέλεις να ακολουθήσεις. Στις μέρες μας, όμως, υπάρχει ακόμα ένας. Η επαγγελματική αποκατάσταση.

Αυτός είναι και ένας από τους λόγους που το Μητροπολιτικό Κολλέγιο έρχεται πρώτο στις προτιμήσεις των απόφοιτων της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης. Το Νο1 Κολλέγιο Πανεπιστημιακών Σπουδών στην Ελλάδα, παρακολουθώντας τις τάσεις στην εγχώρια και διεθνή αγορά εργασίας, προσφέρει προγράμματα σπουδών, καθώς και υπηρεσίες που στοχεύουν στην άμεση επαγγελματική αποκατάσταση των αποφοίτων του.

Προγράμματα σπουδών σε σύγχρονες εξειδικεύσεις

Το Μητροπολιτικό Κολλέγιο προσφέρει 66 κορυφαία πανεπιστημιακά προπτυχιακά και μεταπτυχιακά προγράμματα σπουδών σε συνεργασία με 7 διακεκριμένα Διεθνή Πανεπιστήμια. Ανάμεσα σε αυτά θα βρεις εξειδικεύσεις με αυξημένη ζήτηση στην αγορά εργασίας όπως:

Bachelors & Masters που αφορούν τον συνεχώς αναπτυσσόμενο κλάδο της Ναυτιλίας

Αντιπροσωπεύοντας το 90% του διεθνούς εμπορίου, η Ναυτιλία προσφέρει λαμπρές προοπτικές επαγγελματικής απασχόλησης, τόσο εντός Ελλάδας όσο και στο εξωτερικό. Εμπλουτισμένη με 2 νέα καινοτόμα προπτυχιακά προγράμματα (Ναυτιλιακό Δίκαιο & Διοίκηση Ναυτιλιακών Επιχειρήσεων και Θαλάσσιες Μεταφορές και Διεθνής Εφοδιαστική ), η Σχολή Ναυτιλίας του Μητροπολιτικού Κολλεγίου είναι διαπιστευμένη από περισσότερους από 10 διακεκριμένους επαγγελματικούς συλλόγους και φορείς του κλάδου.

Bachelor & Master στη Λογιστική και Χρηματοοικονομική

Τόσο το προπτυχιακό , όσο και το μεταπτυχιακό πρόγραμμα στη Λογιστική είναι σχεδιασμένα έτσι ώστε να δίνουν τη δυνατότητα απαλλαγής από θεματικές ενότητες στις εξετάσεις της διεθνούς κύρους πιστοποίησης ACCA (Association of Chartered Certified Accountants) για τους φοιτητές που επιθυμούν να ακολουθήσουν καριέρα ορκωτού λογιστή.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: CNN GREECE

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!