Τρίτη, 6 Δεκεμβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [CNN Greece]: Επείγουσα έρευνα για τις καταγγελίες του ΚΚΕ διέταξε ο Άρειος Πάγος
[CNN Greece]: Επείγουσα έρευνα για τις καταγγελίες του ΚΚΕ διέταξε ο Άρειος Πάγος

[CNN Greece]: Επείγουσα έρευνα για τις καταγγελίες του ΚΚΕ διέταξε ο Άρειος Πάγος

Οι καταγγελίες του ΚΚΕ για συνακροάσεις στο τηλεφωνικό κέντρο στον Περισσό , προκάλεσαν την παρέμβαση της εισαγγελέως του Αρείου Πάγου Ξένης Δημητρίου, η οποία έδωσε εντολή για τη διενέργεια κατεπείγουσας προκαταρκτικής έρευνας, προκειμένου να διαπιστωθεί τι έχει συμβεί. Από την πλευρά του ο ΟΤΕ, απαντώντας στις καταγγελίες με ανακοίνωσή του, αναφέρει ότι “δεν παρατηρήθηκε κάποια δυσλειτουργία από τους μέχρι στιγμής ελέγχους”.

Η Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου ενημερώθηκε για το συγκεκριμένο γεγονός, ενώ βρισκόταν στην Κρήτη για επαγγελματική απασχόληση και έδωσε αμέσως εντολή πλήρους διερευνήσεως των καταγγελλομένων από την πλευρά του ΚΚΕ.

Η έρευνα που έχει τον χαρακτήρα του κατεπείγοντος λόγω της σοβαρότητας του θέματος θα διενεργηθεί από την εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών.

Η καταγγελία του ΚΚΕ

Υπενθυμίζεται ότι το ΚΚΕ με ανακοίνωση που εξέδωσε άφησε σαφείς υπαινιγμούς για συνακροάσεις στο τηλεφωνικό κέντρο στον Περισσό, ενημερώνοντας τον Νίκο Βούτση και τον Νίκο Παππά.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, τις τελευταίες ημέρες παρατηρούνται επανειλημμένες οχλήσεις στο τηλεφωνικό κέντρο της έδρας της ΚΕ του ΚΚΕ, που αφορούν συνακροάσεις με τρίτους, μεταξύ των οποίων και με τα τηλεφωνικά κέντρα του ΣΥΡΙΖΑ, της ΝΔ, του Ποταμιού. Οι συνακροάσεις αυτές προκαλούνται από άγνωστο, τρίτο «κέντρο»”, αναφέρει το ΚΚΕ και προσθέτει:

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: CNN GREECE

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!