Κυριακή, 11 Δεκεμβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [CNN Greece]: Το επιχειρησιακό σχέδιο της αστυνομίας εν όψει των γιορτών
[CNN Greece]: Το επιχειρησιακό σχέδιο της αστυνομίας εν όψει των γιορτών

[CNN Greece]: Το επιχειρησιακό σχέδιο της αστυνομίας εν όψει των γιορτών

Περιπολίες και εμφανής αστυνόμευση είναι το επιχειρησιακό σχέδιο της αστυνομίας , μιας και ο Δεκέμβριος είναι ο μήνας με τα περισσότερα χτυπήματα ληστών.

Αύξηση των περιπολιών από ένστολους , αλλά και από αστυνομικούς με πολιτικά, εμφανή αστυνόμευση στα εμπορικά κέντρα αλλά και στα εμπορικά καταστήματα. Αυτό είναι το επιχειρησιακό σχέδιο της αστυνομίας, καθώς ο Δεκέμβριος είναι ο μήνας με τα περισσότερα χτυπήματα ληστών τόσο σε εμπορικά καταστήματα, όσο και σε ηλικιωμένους συνταξιούχους.

Η εντολή που δόθηκε από τη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής είναι να περιφρουρούνταν με ομάδες ΔΙΑΣ και περιπολικά της άμεσης δράσης όλα τα εμπορικά κέντρα.

Αστυνομικοί με πολιτικά και στις Τράπεζες

Επίσης, στα υποκαταστήματα των τραπεζών θα βρίσκονται αστυνομικοί με πολιτικά που θα παρακολουθούν διακριτικά και θα εντοπίζουν άτομα που σχεδιάζουν να ληστέψουν ηλικιωμένους την ώρα που θα φεύγουν από το υποκατάστημα με τη σύνταξη τους.

Οι ομάδες παραεμπορίου θα έχουν εμφανή παρουσία και στους εμπορικούς δρόμους της Αθήνας. Η Ερμού, η Αθηνάς, η Βαρβάκειος και οι γύρω δρόμοι θα αστυνομεύονται από δεκάδες άνδρες, κυρίως τις ώρες λειτουργίας των καταστημάτων.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: CNN GREECE

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!