Κυριακή, 8 Δεκεμβρίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [CNN Greece]: Επαναστατική Αυτοάμυνα: Μυστήριο με τα χρήματα ενός από τους συλληφθέντες – Τι εξετάζουν οι Αρχές
[CNN Greece]: Επαναστατική Αυτοάμυνα: Μυστήριο με τα χρήματα ενός από τους συλληφθέντες – Τι εξετάζουν οι Αρχές

[CNN Greece]: Επαναστατική Αυτοάμυνα: Μυστήριο με τα χρήματα ενός από τους συλληφθέντες – Τι εξετάζουν οι Αρχές

Το επαναστατικό ταμείο της οργάνωσης «Επαναστατική Αυτοάμυνα » και το πού έβρισκαν τα χρήματα για να γεμίζει, έρχεται για μια ακόμη φορά στο προσκήνιο μετά τη σύλληψη μελών της τρομοκρατικής οργάνωσης.

Όπως αποκαλύπτει το CNN Greece, την ώρα που οι αστυνομικοί της αντιτρομοκρατικής περνούσαν χειροπέδες σε έναν απο τους συλληφθέντες, με έκπληξη διαπίστωσαν ότι είχε πάνω του 5.000 ευρώ.

Η αποκάλυψη της γιάφκας αλλά και του βαρέος οπλισμού δείχνει ότι τα μέλη αγόρασαν πρόσφατα και καλάσνικοφ και εκρηκτικά, τη στιγμή που, όπως δείχνει η καθημερινότητά τους, δεν είχαν στη διάθεσή τους καμία άκρως προσοδοφόρα επαγγελματική δραστηριότητα ενώ θα πρέπει κανείς να υπολογίσει και το γεγονός ότι για τουλάχιστον πέντε χρόνια πλήρωναν ενοίκιο και κοινόχρηστα για να διατηρούν στην Κυψέλη το διαμέρισμα – γιάφκα.

Το μέλος του «Επαναστατικού Αγώνα» και τώρα μέλος της «Επαναστατικής Αυτοάμυνας» επίσημα έδειχνε προς τα έξω οτι ασχολήθηκε ως δάσκαλος πολεμικών τεχνών. Και ο καταζητούμενος Δημήτρης Χαντζηβασιλιάδης δεν είχε καμία επίσημη επαγγελματική ιδιότητα ενώ αυτό που γνώριζαν όλοι ήταν ότι διαχειριζόταν μια κατάληψη στα Εξάρχεια. Πού βρήκε, λοιπόν, τόσα χρήματα και είχε μαζί του ένας από τους συλληφθέντες;

Οι αρχές εκτιμούν ότι οι ληστείες ήταν ο βασικός τρόπος απόκτησης χρημάτων, τα οποία κάποιοι χρησιμοποιούσαν και αποκλειστικά για να ζουν ενώ σίγουρα με αυτά ενίσχυαν και το ταμείο της οργάνωσης.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: CNN GREECE

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!