Κυριακή, 22 Απριλίου 2018
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
22 °C 10 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
22 °C 5 kmh
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [CNN Greece]: Εντοπίστηκε για πρώτη φορά κρυσταλλική κάνναβη στην Ελλάδα (pics)
[CNN Greece]: Εντοπίστηκε για πρώτη φορά κρυσταλλική κάνναβη στην Ελλάδα (pics)

[CNN Greece]: Εντοπίστηκε για πρώτη φορά κρυσταλλική κάνναβη στην Ελλάδα (pics)

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα εντοπίστηκε κρυσταλλική κάνναβη που μάλιστα η τιμή της ξεπερνά αυτή και της κοκαΐνης, αφού το ένα γραμμάριο πουλιέται πάνω από 100 ευρώ.

Οι Αρχές συνέλαβαν εννέα άτομα, ανάμεσά τους τέσσερις Βιετναμέζους, οι οποίοι σε επτά διαφορετικές μονοκατοικίες σε διάφορα σημεία της Αττικής, είχαν εγκαταστήσει ολόκληρα εργαστήρια ενώ τα κέρδη τους μόνο για τη φετινή χρονιά θα ξεπερνούσαν τα 4 εκατ. ευρώ.

Η σπείρα των εμπόρων δρούσε από το 2015 και τα ναρκωτικά προορίζονταν για την ελληνική αγορά αλλά και για την αγορά χωρών της Βόρειας Ευρώπης. Ίσως μάλιστα να είναι και η πρώτη φορά σε ολόκληρη την Ευρώπη που κατάσχεται ποσότητα κάνναβης σε κρυσταλλική μορφή.

Σύμφωνα με τις ανακοινώσεις της ΕΛΑΣ, κεντρικό ρόλο είχε ένας 47χρονος αλλοδαπός ο οποίος είχε τις κατάλληλες τεχνικές γνώσεις και τα εφόδια για να μετατρέπει δενδρύλλια της κάνναβης στην κρυσταλλική μορφή.

Συνολικά εντοπίστηκαν περίπου 3.000 δενδρύλλια υδροπονικής καλλιέργειας, ενώ σε όλες τις περιπτώσεις τα μέλη της συμμορίας είχαν προπληρώσει μονοκατοικίες που νοίκιαζαν για τα επόμενα δύο χρόνια.

Εικόνες από βίντεο οδηγιών για το πώς φτιάχνεται η κρυσταλλική κάνναβη που βρήκε η ΕΛΑΣ:

Πηγή: YouTube

Πηγή: YouTube

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: CNN GREECE

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!