Παρασκευή, 24 Φεβρουαρίου 2017
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΚΟΣΜΟΣ | [CNN Greece]: Η εντυπωσιακή αντίδραση ενός οδηγού νταλίκας στο χιόνι (video)
[CNN Greece]: Η εντυπωσιακή αντίδραση ενός οδηγού νταλίκας στο χιόνι (video)

[CNN Greece]: Η εντυπωσιακή αντίδραση ενός οδηγού νταλίκας στο χιόνι (video)

Το χιόνι προκαλεί πανικό σε πολλούς. Ο παγετός, σε ακόμη περισσότερους. Υπάρχουν κι αυτοί (οι λίγοι), ωστόσο, που παρά την επικινδυνότητα μίας κατάστασης, καταφέρνουν να διαχειρίζονται τον κίνδυνο τόσο αριστοτεχνικά ώστε, τελικά, κερδίζουν το δεκαπεντάλεπτο δημοσιότητας που τους αναλογεί…

Τρανό παράδειγμα ολύμπιας ψυχραιμίας, ο οδηγός της νταλίκας, σε αυτοκινητόδρομο της Καλιφόρνια, που είδε τον εαυτό του να γίνεται, μέσα σε μερικά λεπτά, σταρ στον κόσμο των social media.

Σε ένα ορεινό πέρασμα με πολύ πάγο στο οδόστρωμα, τα φρένα του ρυμουλκούμενου – πιθανώς λόγω ψύχους – κλείδωσαν, με αποτέλεσμα το βαρύ όχημα να αρχίσει να διπλώνει, γλιστρώντας ανεξέλεγκτο στην παγωμένη άσφαλτο.

Στην άκρη του δρόμου δεν ήταν εφικτό να σταματήσει για να περιμένει ρυμουλκό βαρέων οχημάτων.

«Ο οδηγός συνειδητοποίησε πως μπορούσε να τα καταφέρει παρά την κατάρρευση του πίσω συστήματος πέδησης», αναφέρει η Τροχαία Εθνικών Οδών της Καλιφόρνια (California Highway Patrol) κι έτσι με πολύ μικρή και σταθερή ταχύτητα συνέχισε να οδηγεί, ελέγχοντας με εντυπωσιακή επιδεξιότητα, το ογκώδες όχημα.

Τα οχήματα της περιπολίας συνόδευαν από απόσταση ασφαλείας το βαρύ όχημα όσο εκείνο γλιστρούσε ελεγχόμενα προς μία ασφαλέστερη περιοχή…

Και πράγματι, μετά από μερικά λεπτά, ο οδηγός κατόρθωσε να ακινητοποιήσει τη νταλίκα σε ασφαλές σημείο του αυτοκινητοδρόμου, έως ότου φτάσει οδική βοήθεια.

Το βίντεο που κατέγραψαν και ανάρτησαν στο Facebook οι άνδρες της περιπολίας, έχουν παρακολουθήσει πάνω από 10 εκατομμύρια άνθρωποι.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: CNN GREECE

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!