Τετάρτη, 14 Νοεμβρίου 2018
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
14 °C 0 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
14 °C 10 kmh
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [CNN Greece]: Ενδιάμεσες φθινοπωρινές εκπτώσεις 2018: Όσα πρέπει να προσέξουν οι έμποροι
[CNN Greece]: Ενδιάμεσες φθινοπωρινές εκπτώσεις 2018: Όσα πρέπει να προσέξουν οι έμποροι

[CNN Greece]: Ενδιάμεσες φθινοπωρινές εκπτώσεις 2018: Όσα πρέπει να προσέξουν οι έμποροι

Πρεμιέρα έκαναν την Πέμπτη 1η Νοεμβρίου, οι ενδιάμεσες φθινοπωρινές εκπτώσεις με την ελπίδα να οδηγήσουν στην τόνωση του τζίρου.

Οι εκπτώσεις θα διαρκέσουν μέχρι το Σάββατο 10 Νοεμβρίου και τα εμπορικά καταστήματα θα μπορούν να λειτουργήσουν, προαιρετικά, την Κυριακή 4 Νοεμβρίου.

Με την ευκαιρία της διενέργειας των εκπτώσεων η ΕΣΕΕ υπενθυμίζει με εγκύκλιό της στις εμπορικές ομοσπονδίες και όλους τους εμπορικούς συλλόγους της χώρας, οδηγίες και διευκρινίσεις, για τη διενέργεια των εκπτώσεων και την ορθή διενέργειά τους.

«Αν και μέχρι σήμερα οι ενδιάμεσες εκπτωτικές περίοδοι δεν έχουν αποδειχτεί αποδοτικές, εντούτοις η αγορά βρίσκεται σε διαδικασία αναπροσαρμογής, οπότε ευελπιστούμε οι προσεχείς φθινοπωρινές εκπτώσεις να έχουν καλύτερα αποτελέσματα και να δώσουν μια σημαντική ανάσα στα ταμεία των εμπορικών καταστημάτων. Το έχουν ανάγκη όλες οι μικρομεσαίες εμπορικές επιχειρήσεις της χώρας.

Εύχομαι σε εμπόρους και καταναλωτές, καλές εκπτώσεις, καλές αγορές και καλές δουλειές…» τόνισε ο πρόεδρος της ΕΣΕΕ, Βασίλης Κορκίδης.

Στο μεταξύ 24ωρη πανελλαδική απεργία ενάντια στο προγραμματισμένο άνοιγμα των καταστημάτων την Κυριακή 4 Νοεμβρίου, με απόφαση της διοίκησής της, προκηρύσσει η Ομοσπονδία Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ελλάδος (ΟΙΥΕ).

«Οι εργαζόμενοι συνεχίζουμε τον αγώνα μας ενάντια στην κατάργηση της κυριακάτικης αργίας με νέα πανελλαδική απεργία στις 4/11/2018. Καλούμε τα σωματεία μας και τους εργαζόμενους να δώσουν μαζικά την απεργιακή μάχη ενάντια στο κυριακάτικο άνοιγμα των καταστημάτων.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: CNN GREECE

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!