Παρασκευή, 21 Οκτωβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [CNN Greece]: Έμφραγμα υπέστη δικαστής του ΣτΕ – αγωνία για την αυριανή συνεδρίαση
[CNN Greece]: Έμφραγμα υπέστη δικαστής του ΣτΕ – αγωνία για την αυριανή συνεδρίαση

[CNN Greece]: Έμφραγμα υπέστη δικαστής του ΣτΕ – αγωνία για την αυριανή συνεδρίαση

Έμφραγμα υπέστη δικαστής του Συμβουλίου της Επικρατείας, ο οποίος νοσηλεύεται σε εντατική μονάδα, γεγονός που επιτείνει την αγωνία για την αυριανή τρίτη σύσκεψη της Ολομέλειας του δικαστηρίου.

Τα 31 μέλη του ΣτΕ πρόκειται να ψηφίσουν για το κρίσιμο θέμα του παραδεκτού, του βασίμου αλλά και του εννόμου συμφέροντος των τηλεοπτικών σταθμών.

Αν και έχει ήδη ήδη προβλεφθεί η θέση δύο αναπληρωματικών μελών για κάθε ενδεχόμενο, επικρατούν σενάρια για επ’ αόριστον αναβολή, ύστερα και από τη δημοσιοποίηση «ροζ» σκανδάλου.

Η εμπλοκή ανώτατου δικαστικού σε προσωπική ιστορία, η οποία αποκαλύφθηκε μέσω διαρροής των ηλεκτρονικών του συνομιλιών με νεαρή σπουδάστρια και υποψήφια της Εθνικής Σχολής Δικαστών το 2014, αλλά και το ότι ο υπουργός Δικαιοσύνης διέταξε την διενέργεια πειθαρχικού του ελέγχου μεσούσης της διαδικασίας, επιτείνει το αρνητικό κλίμα που έχει δημιουργηθεί τις τελευταίες εβδομάδες γύρω από την εκδίκαση των προσφυγών για τις τηλεοπτικές άδειες.

Αν υιοθετηθεί η αρχική εισήγηση προς την κατεύθυνση της απόρριψης των προσφυγών των τηλεοπτικών σταθμών, ως απαράδεκτες και για τυπικούς λόγους, τότε η υπόθεση σταματά στο προκαταρκτικό αυτό στάδιο.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: CNN GREECE

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!