Παρασκευή, 22 Νοεμβρίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [CNN Greece]: Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού: Πού θα «χτυπήσει» η κακοκαιρία (χάρτες)
[CNN Greece]: Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού: Πού θα «χτυπήσει» η κακοκαιρία (χάρτες)

[CNN Greece]: Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού: Πού θα «χτυπήσει» η κακοκαιρία (χάρτες)

Μεταβολή θα παρουσιάσει ο καιρός από σήμερα Τετάρτη (30/10/2019) έως και το Σάββατο (2/11), με κυριότερα χαρακτηριστικά τις βροχές και καταιγίδες που πιθανώς θα συνοδεύονται πρόσκαιρα, από χαλαζοπτώσεις και την πτώση της θερμοκρασίας κυρίως στα ηπειρωτικά, σύμφωνα με το έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού που εξέδωσε η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία.

Πιο αναλυτικά, έως το βράδυ της Τετάρτης 30/10 αναμένονται βροχές και καταιγίδες κυρίως στο Ιόνιο, την Ήπειρο και τη Δυτική Στερεά Ελλάδα. Στη συνέχεια και έως τι πρωινές ώρες της Πέμπτης 31/10 τα φαινόμενα θα επηρεάσουν κυρίως το Ιόνιο, τα δυτικά ηπειρωτικά, τη Θεσσαλία και τη Δυτική Μακεδονία.

Από τις πρωινές ώρες της Πέμπτης 31/10 έως και το απόγευμα της ίδιας ημέρας βροχές και καταιγίδες αναμένονται στο σύνολο σχεδόν της χώρας με εξαίρεση το Αιγαίο, ενώ στη συνέχεια και έως το μεσημέρι της Παρασκευής 01/11 τα φαινόμενα θα εντοπίζονται κυρίως στα ανατολικά και νότια ηπειρωτικά, το Αιγαίο και την Κρήτη. Από το μεσημέρι της Παρασκευής 01/11 έως και το πρωί του Σαββάτου 02/11 τα φαινόμενα θα επεκταθούν εκ νέου στο σύνολο της χώρας, όμως θα είναι ασθενέστερα, με εξαίρεση το Ιόνιο και την Ανατολική Θεσσαλία όπου θα διατηρήσουν την ισχύ τους.

Δείτε στη gallery που ακολουθεί, τους χάρτες με τις περιοχές που θα πλήξει η κακοκαιρία:

2 Photos: Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού: Πού θα «χτυπήσει» η κακοκαιρία
1 of 2
2 Photos: Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού: Πού θα «χτυπήσει» η κακοκαιρία
2 of 2

Χαλαζοπτώσεις αναμένονται από το μεσημέρι της Πέμπτης 31/10 έως και τα πρώτες ώρες της Παρασκευής 01/11 κατά κύριο λόγο στο Ιόνιο, τη Δυτική Στερεά, την Πελοπόννησο το Νότιο Αιγαίο και την Κρήτη καθώς και το μεσημέρι και απόγευμα της Παρασκευής 01/11 στο Ιόνιο και τη Δυτική Πελοπόννησο.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: CNN GREECE

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!