Κυριακή, 21 Απριλίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [CNN Greece]: Το εκρηκτικό μείγμα που χαλάει την εικόνα της κυβέρνησης
[CNN Greece]: Το εκρηκτικό μείγμα που χαλάει την εικόνα της κυβέρνησης

[CNN Greece]: Το εκρηκτικό μείγμα που χαλάει την εικόνα της κυβέρνησης

Τελικά δεν κατατέθηκε ο νόμος για την προστασία της πρώτης κατοικίας χθες, Παρασκευή, όπως διατυμπάνιζε η κυβέρνηση – προφανώς για να καταλαγιάσει τις αντιδράσεις – και στο Μέγαρο Μαξίμου ο εκνευρισμός ήταν έντονος. Καθώς από την υπόθεση αυτή βγαίνουν εκτεθειμένοι πολιτικά συγκεκριμένα στελέχη που έχουν αναλάβει να λύσουν το θέμα ώστε οι δανειολήπτες να μην αισθάνονται ότι κινδυνεύουν να χάσουν το σπίτι τους.

Είναι πλέον πασιφανές πως ο νέος νόμος Κατσέλη που περιμένουν οι δανειολήπτες με αγωνία τίθεται ως ένα από τα ζητήματα που θα παίξουν ρόλο στην πολιτική αντιπαράθεση με την αντιπολίτευση και γι’αυτό το λόγο στο Μέγαρο Μαξίμου πλέον ο προβληματισμός γύρω από την τακτική των δανειστών είναι έκδηλος.

«Να δείξουμε ποιοι τη θέλουν και ποιοι όχι»

Δεν είναι τυχαίο ότι υπουργός της κυβέρνησης με αφορμή το κλίμα που έχει διαμορφωθεί σε σχέση με τους δανειστές, που δεν δίνουν το πράσινο φως στη συμφωνία, έλεγε και ξανά έλεγε σε συνομιλητές του «μα τι θέλουν επιτέλους; Να πάμε σε εκλογές και να πούμε ότι είναι οι δανειστές που δεν θέλουν την προστασία της κατοικίας κι όχι εμείς…» . Η αναφορά του συγκεκριμένου υπουργού που δεν ήθελε να δημοσιοποιήσουμε το όνομά του γιατί βρίσκεται πολύ κοντά στον πρωθυπουργό, αποτυπώνει την ατμόσφαιρα που επικρατεί στο πρωθυπουργικό γραφείο από τις συνεχιζόμενες αναβολές στην ψήφιση του νέου νόμου – με ευθύνη των δανειστών αλλά και της κυβέρνησης η οποία δεν βρίσκει τη χρυσή τομή για να υπάρξει λύση.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: CNN GREECE

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!