Κυριακή, 23 Οκτωβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΚΟΣΜΟΣ | [CNN Greece]: Έκανε έκτρωση στον τρίτο μήνα για να σώσει τη ζωή του αδελφού της
[CNN Greece]: Έκανε έκτρωση στον τρίτο μήνα για να σώσει τη ζωή του αδελφού της

[CNN Greece]: Έκανε έκτρωση στον τρίτο μήνα για να σώσει τη ζωή του αδελφού της

Στη χειρότερη δυνατή θέση βρέθηκε μια έγκυος γυναίκα από την Κίνα στην οποία τέθηκε ξαφνικά ένα δίλημμα από αυτά που κανείς άνθρωπος δεν θα ήθελε να έχει.

Η 24χρονη Γιανγκ Λι είχε μόλις αρχίσει να φτιάχνει τη ζωή της. Έγκυος στον τρίτο μήνα, ετοιμαζόταν με τον σύζυγό της για τη μεγάλη στιγμή.

Η ζωή του 29χρονου αδελφού της Γιανγκ Ζουν είχε πάρει εντελώς διαφορετική πορεία. Οι γιατροί τον είχαν μόλις ενημερώσει ότι επρόκειτο να πεθάνει σε σύντομο χρονικό διάστημα καθώς είχε διαγνωσθεί με λέμφωμα για δεύτερη φορά.

Αφού είχε κάνει την πρώτη φορά μετασχόσχευση μυελού των οστών, χημειοθεραπείες και ραδιοθεραπείες, τώρα χρειαζόταν μεταμόσχευση βλαστικών κυττάρων. Το perfect match για τον Γιανγκ Ζουν ώστε να έχει υπαρκτές ελπίδες να ζήσει ήταν η αδελφή του. Πώς όμως θα έλεγε στη Γιανγκ Λι να θυσιάσει την ευτυχία της, την ευτυχία του συζύγου της και το ίδιο του το παιδί, το αγέννητο έστω παιδί για χάρη του. Έπρεπε να πάρει μια απόφαση. Κι οπως γράφει η Daily Mail, την πήρε, της μίλησε και της είπε την ιστορία του.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: CNN GREECE

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!